1. JUN Horoskop za danas;  Evo šta vam zvezde predviđaju

 za današnji dan!

 

OVAN (21.3.- 20.4.)

1.6.2017.
Situacija na poslu će biti vrlo izazovna što će samo podsticati ašu ambiciju. Dobro se pazite starijih, iskusnijih saradnika koji će pokušavati da vas nagovore da radite za njih. Kao posrednik možete se pojaviti neka svetlokosa žena.

 

BIK (21.4.-21.5.)

1.6.2017.
Možete doći u iskušenje da uložite novac u neku nekretninu, stan ili vikendicu, i za to ćete imati pordšku članova porodice. Ako ste mladi, roditelji će vas podržati po tom pitanju.Takođe postoji mogućnost da pređete u neku privatnu firmuMoguća saradnja sa Italijanima i Englezima.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

1.6.2017.
Finansijska situacija bi mogla da se značajno popravi u svakom pogledu, koliko zahvaljujući vašim ličnim naporima, toliko i zahvaljujući podršci pretpostavljenog ili starijeg člana porodice ili šefa koji vas podržava po mnogim pitanjima.Trudite se da budete u dobrim odnosima sa jednim Bikom

RAK (21.6. – 22.7)

1.6.2017.
Ovo je jedan dinamičan dan pun raznih događaja. Mesec prelazi preko Device što se na vas, posebno ako ste  junski Rak povoljno odražava. Uspostavićete kontakt sa onima koje dugo niste videli ili ćete postići dogovor po važnim pitanjima.Trebalo bi da nađete način kako da popravite odnos sa Jarcem.

 

LAV ( 23.7.- 23.8.)

1.6.2017.
Ako ste rođeni u trećoj dekadi znaka možete očekivati prijatan poziv od nekog ko radi u velikoj marketinškoj agenciji ili ćete voditi razgovore o nastupajućem poslu. Dobićete poziv od Jarca ili Škorpije i najverovatnije ćete uspeti da se dogovorite u vezi sa nastavkom saradnje.

 

DEVICA ( 23.8.- 23.9.)

1.6.2017.
Odogvara vam veče, naročito ako ste majski predstavnik ovog znaka jer Mesec preko vašeg znaka podstiče vašu komunikativnost. Ako ste rođeni u avgustu, korsitite svoj uticaj koji imate na Ovna i Vagu, oni vas poštuju i prihvatiće vaš predlog u vezi sa novim poslom.Ne oklevajte da prihvatite poziv Strelca.

 

VAGA (23.9. – 22.10.)

1.6.2017.
Povoljan dan za većinu predstavnika vašeg znaka ako žele da nastave saradnju sa Lavom ili Ovnom. Nije vreme da zatežete odnos sa onima koji vas ne vole i dali su vam to na znanje, iz bilo kojih razloga. Ne trošite energiju na nepotrebne aktivnosti.

 

ŠKORPIJA ( 23.10.- 21.11.)

1.6.2017.
Verujete da će vam jedan Ovan, Vaga ili Strelac pružiti još jednu šansu i da ćete moći da nađete interes u nastavku saradnje sa onima koji su vas omalovažavali. Preosetljivi ste i previše burno reagujete na nepravdu. Dan je povoljan za one koji žele da sebi obezbede specijalizaciju ili razmišljaju o nekoj vrsti usavršavanja.

 

STRELAC ( 22.11.- 21.12.)

1.6.2017.
Verujete onima koji su vam obećali pomoć  verovatno ćete biti spremni da se uključite u neke nove poslove sa mnogo entuzijazma, naročito ako vas podržavaju Vodolija, Lav ili Bik. Spremni ste da se aktivirete u medijima ili nekom PR poslu. Moguća povoljna vest o novcu.

 

JARAC ( 22.12.- 19.1.)

1.6.2017.
Trudite se da ostavite povoljan utisak na nekog koga treba da ubedite da ste u pravu ili da bi trebalo da prihvati vašu ponudu. Saradnja sa vatrenim znacima, ako je ranijeugovorena, može doneti  dobre poslovne veze. U protivnom, ne insistirajte na nečemu za šta niste sigurni da će vam doneti bilo kakvu korist.

 

VODOLIJA ( 20.1.- 19.2.)

1.6.2017.
Kontakti sa osobama iz medija donose ne samo satisfkaciju nego mogućnost da se eksponirate i van granica zemlje. Velike ideje padaju vam na pamet i bilo bi dobro, ako imate smisla za muzku ili pisanje da se tome posvetite. Za sportiste ovo je sjajan dan ali i za sve koji su prisutni u javnosti.

 

 

RIBE ( 20.2.- 20.3.)

1.6.2017.
Trudite se da budete efikasni i najvažnije vam je da se dobro spremite za ono što vas čeka, verovatno mnogo posla. Imate mogućnost da se u okviru svoje struke istaknete i date na znanje kolegama da ste spremni na svaku vrstu dogovora koja je u obostranom interesu.

 

 

 

 

 

astrozenit/Jasminka Holclajtner
foto:Twitter/glasregije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *