MAJKA: Javio mi da mi je ubio dete!

Dobro jutro, da li je to policija, želim da prijavim ubistvo. Ubio sam ženu, odnosno bivšu! Ovim rečima je juče rano ujutro Zolika H. (49) iz Beške digao policiju na noge. Odmah su na njegovu adresu poslate patrole koje su utvrdile da je, nažalost, dojava tačna. U kući je zatečeno beživotno telo Jasmine H. (47).

Ubijena žena pronađena je na krevetu u spavaćoj sobi, dok je Zolika mirno stajao kraj stola u trpezariji na kojem je bila i flaša sa pićem. Kako saznajemo, on im je odmah ispričao da je čekao da Jasmina krene na posao iz kuće u kojoj je živela s roditeljima da bi je ubio.

– Oko 5.20 Jasmina je izašla i krenula pešice Ulicom devet Jugovića. Kada ju je ugledao, Zolika je dao pun gas i udario je automobilom „ford“. Nakon toga je telo uneo u automobil, smestio ga na mestu suvozača i odvezao se do svoje kuće u Ulici Branka Radičevića. Jasminino telo je potom izneo iz automobila, odneo ga do spavaće sobe i položio na krevet. Nakon toga je pozvao policiju – rekao je naš izvor.

Obavestio i taštu

Božica Markov (74), majka ubijene Jasmine H. u Beški, ispričala je da ju je bivši zet nazvao i saopštio da je ubio Jasminu

– On je moje dete ubio. Eto toliko – rekla je nesrećna žena.

Prema njegovim rečima, osumnjičeni je delovao pripito, ali i staloženo i sve vreme je sarađivao s inspektorima.

Kako objašnjava izvor, Zolika je smireno pričao, pokazao policajcima i automobil kojim je ubio bivšu ženu, a zaćutao je tek kada su ga pitali zašto ju je ubio.

– Jasmina nikada nije podnosila nikakve prijave protiv Zolike, niti se žalila policiji da trpi bilo kakav vid nasilja. Oni su se razveli pre oko dve godine, nakon čega se ona vratila da živi kod roditelja – rekao je naš izvor.

Međutim, kako saznajemo, Zolika i Jasmina razveli su se između ostalog zbog njegovog poroka, a to je alkohol. Zolika je nakon razvoda proganjao Jasminu, pokušavajući da je ubedi da mu se vrati.

Nije se treznio 10 dana

Komšije su rekle da je nedavno Zolika proslavio polazak unuka u prvi razred i da ničim nije nagovestio da će ubiti Jasminu.

– Zolika je nije mogao da ostavi rakiju. Nedavno je proslavio polazak u prvi razred unuka i od tada ga nisam video treznog. Kukao je da bez Jasmine ne može, ali niko nije ni pomislio da će je ubiti – rekle su komšije iz njegove ulice.

– Jasmina je mnogo volela Zoliku i rodila mu je dete, ali je njega čaša uzela pod svoje. Znao je da bude neprijatan kada popije – kaže Jasminina prijateljica, i dodaje:

– Vremenom je to uzelo maha. Kad je bio trezan, Jasmini je obećavao da je više neće maltretirati, ali je sve češće bio pijan. Ubrzo im se brak pretvorio u pakao. Jasmina je ćutke to nosila u sebi, sve dok nije pukla. Spakovala se i vratila roditeljima. Zolika ju je u početku ubeđivao da više ne pije. Kad je shvatila da laže, rekla mu je da je više ne zanima – rekla nam je Jasminina prijateljica.

(Alo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *