Basti se rodio sin, Afrika slavila!

Lukas i Tozovac pravili haos,

Afrika plenila bradavicama!

 

Fudbaler kluba Lacio Dušan Basta u kafani proslavio je rođenje sina Stefana. Legendarna srpska rakija Zarić tekla je potocima, dok je bina bila zakićena evrićima, mahom u apoenima od 500, i to je samo deo pikanterija sa proslave rođenja fudbalske zvezde.

Gosti su u kafanu Stara Pesma, kao i obično pristizali nekoliko sati pre ponoći, ali je ovo bio nešto drugačiji ponedeljak. Slavni fudbaler slavio je rođenje sina Stefana, a na proslavu su među prvima stigli Dušanov saigrač Filip Đorđević, zatim Boško Janković i Duško Anđelković, ali i Aleksandar Luković. Usledio je i dolazak brojnih drugih gostiju, a specijalni gost Tozovac napravio je uvertiru omiljenom Dušanovom pesmom – Oči jedne žene! Nizali su se hitovi, ali i evri. Nekoliko pesama otpevala i Romana, a zatim su se mikrofona latili Lukas i njegova mlađa koleginica Ivana Bojanović koja redovno atmosferu dovodi do usijanja.

-Pesma Kafana na balkanu, okupila je oko Lukasa goste koji su horski pevali svaku njegovu narednu pesmu. Pažnju na žurki privlačila je i Sandra Afrika, i to nemirnim bradavicama koje je uporno pokušavala da sakrije.

Kako je veče odmicalo, prema zvezdi večeri, folkeru Aci Lukasu letele su novčanice raznih boja, a slavna srpska rakija Zarić tekkla je potocima, pa se može reći da je slavlje bilo megalomansko, kaže izvor koji se našao na licu mesta.

 

D.K. /Foto: Stara Pesma

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *