40 DANA OD SMRTI GRUOVA PORODICA BEZ DINARA: Glumci i pevači skupljaju pomoć!

U petak će se navršiti tužnih 40 dana otkako je tragično nastradao Dalibor Andonov Gru, a iako niko ne može da nadomesti gubitak tate i supruga, njegovoj porodici u pomoć su pritrčali reperovi prijatelji, među kojima su i poznati glumci i pevači.

Naime, kako Kurir saznaje, Marko Đurovski odlučio je da pomogne udovici svog prijatelja, pa je na festivalu Fejk ver organizovao prodaju svojih majica, a sav novac dao je Danici, koja nema zaposlenje. Kako je jedino Gru zarađivao za života, njegova porodica susrela se sa novim životnim problemom – trenutno nemaju dovoljno prihoda.

Zato su ovaj prijateljski i humani gest odmah podržali i glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, koji su na svojim Instagram profilima objavili ovu vest.

  • U čast našeg ambasadora, ikone hip-hopa, našeg brata Grua, sav prihod od majica koje danas kupite na festivalu ide njegovoj porodici – istakao je Viktor, a zatim i Aleksandar.
  • Inače, Gruova udovica, pre nego što se porodila, početkom dehiljaditih, bila je veoma uspešna manekenka, ali zbog udaje se odrekla inostrane karijere. Nakon porođaja sa starijim sinom Vukom povremeno je radila neke reklame, a jedno vreme bila je zaposlena i u jednoj turističkoj agenciji, da bi se posle rođenja drugog sina Relje potpuno posvetila porodici, dok je Gru bio zadužen za finansije. Kako ističe izvor Kurira, Danica je u ovom teškom trenutku prinuđena da što pre počne da radi.
  • Kada je Dalibor poginuo, deca i Danicu su ostala bez ikakvih primanja. Prijatelji su samoinicijativno odlučili da im pomognu, pa su organizovali prodaju majica i novac dali Danici. Takođe, iako je sada još uvek u emotivno teškoj situaciji zbog Gruove smrti, Danica intenzivno traži posao jer mora da izdržava decu. Gruovi drugovi joj i u tome pomažu kako bi što pre mogla da ima stabilan izvor prihoda – otkriva izvor Kurira, dok je Đurovski bio nedostupan za komentar.

Inače, nije još poznato da li je reper uplaćivao penzijsko osiguranje i da li njegova deca imaju prava nakon očeve smrti da primaju penziju.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *