ACA LUKAS IZIGRAO KIKINĐANE: Pevač se nije pojavio na koncertu!

PEVAČ Aca Lukas nije se pojavio u petakuveče u zakazano vreme na koncertu u Kikindi, niti je obavestio organizatore o razlozima izostanka. On je trebalo da peva u centru tog grada u okviru manifestacije „Dani ludaje“, ali je, bez obrazloženje, izigrao organizatore iz Kancelarije za turizam Kikinde, kao i mnogobrojnu pobliku koja ga je čekala u 21 sat da se pojavi na bini.

Međutim, njegova nastup je neočekivano izostao. Lukas je, navodno, u četvrtak u kratkom telefonskom razgovoru, organizatorima nagovestio da ima određenih problema i obećao da će se čuti kasnije, ali daljih kontakata nije bilo, jer je pevač bio nedostupan.

– Krajnje nekorektnim, neprofesionalnim, neozbiljnim, pa čak i uvredljivim ponašanjem Ace Lukasa, koncert je otkazan. Njegov potez je uvredljiv za sve nas. Grad Kikinda je razočaran i povređen njegovim ponašanjem o odlukom da ne dođe i da nas čak ni ne obavesti o nedolasku i razlozima koji su to toga doveli. Druga šansa mu neće biti pružena- saopšteno je publici u Kikindi.

Izvor: Novosti.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *