Advokat najavljuje: JELENINE UBICE POLICIJA HAPSI ZA 15 DANA!

Nova hapšenja u slučaju ubistva pevačice u Borči! Advokat Nebojša Milosavljević otkriva za Srpski telegraf da očekuje da će do kraja jula slučaj ubistva Jelene Krsmanović Marjanović (33) konačno biti rasvetljen i da će kroz desetak dana doći do novih senzacionalnih hapšenja zbog zločina u Borči!

Iako je prošle nedelje pevačicin suprug Zoran Marjanović (40), osumnjičeni za njeno ubistvo, pušten iz pritvora da se brani sa slobode, poznati advokat smatra da je policija prikupila dokaze koji bacaju novo svetlo na slučaj koji je potresao srpsku javnost.

– Mislim da nema dokaza da je Zoran ubio suprugu, o čemu svedoči i to što je pušten iz pritvora. Ljudi se ne puštaju zbog nekih banalnih krivičnih dela, a kamoli za teško ubistva, za koje se on tereti. Ipak, očekujem da će za desetak dana doći do senzacionalnih otkrića u ovom slučaju, odnosno hapšenja koja će konačno staviti tačku na ovaj zločin – kaže advokat Milosavljević.

Prema njegovim dosadašnjim saznanjima, sve ukazuje na to da je više osoba umešano u ubistvo pevačice.

– Sam način na koji je ubijena ukazuje na to da su u zločin umešane najmanje četiri osobe! Što znači da postoje izvršioci, samoizvršioci, pomagači i podstrekači. Jelena je po svojoj konstituciji bila fizički jaka žena i nju ubica definitivno nije mogao tek tako da savlada. Mislim da policija poseduje nova saznanja – kaže advokat.

Advokat navodi i da je ubeđen da Jelena nije likvidirana na mestu na kojem je pronađena.

– Mislim da se ubistvo nije dogodilo na nasipu, već da je Jelena tamo kidnapovana, a potom na nekom drugom mestu likvidirana, pa bačena u kanal gde je pronađeno telo. Sve mi se čini da je Jelena u stvari imala nekakva saznanja, odnosno da je znala ili bila svedok nečega što nije smela – kaže Milosavljević.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *