ADVOKAT OTKRIO JEZIVE DETALJE: Sveštenik je Zoranu ljubio, lizao i svlačio!

Potresna ispovest pevačice i učesnice „Parova 5” Zorane Đokić da ju je sa 14 godina silovao sveštenik šokirala je Srbiju. Duško Tomić, advokat koji joj je tada dodeljen, priča za „Alo!” detalje ovog slučaja.

Iako ga je Zorana prozivala što se nije pojavio na suđenju i da je zbog toga izgubila spor, on tvrdi da nije ni trebalo da bude na tom saslušanju.

– Nije samo Zorana bila zlostavljana, već i još jedna devojčica, čiji identitet ne mogu da otkrijem. One su zajedno odlazile kod S.M., koji ih je seksualno koristio tako što ih je ljubio, lizao i svlačio ih gole. To nije bilo silovanje, već bludne radnje, i za to je bio optužen od tužilaštva. Meni je kao advokatu Dečje ambasade dato punomoćje da zastupam njih u tom slučaju – kaže Tomić.

– Nemam dilemu da je to što je ispričala Zorana apsolutna istina, jer je ona mene vodila i pokazala mi trulu vikendicu u Dvorovima kod Bijeljine, gde ju je sveštenik zlostavljao. On ju je uvlačio u auto i obarao sedišta kako ona ne bi bila primećena, a onda ju je odvozio u tu vikendicu. Mislio sam da će on biti osuđen. Međutim, tužilac koji je zastupao optužnicu i sudija su grozno radili svoj posao i sve vreme vodili slučaj tako da sve ide svešteniku u prilog. Prvostepeno je izgubljen proces, sud je oslobodio S.M. za te bludne radnje. Ja kao zastupnik oštećenih nisam imao nikakva prava. Ceo slučaj je bio u rukama tužioca, koji je slučaj pokrenuo. Zato me Zorana optužuje da se nisam pojavio na suđenju i misli da sam i ja uzeo nekakav novac od sveštenika. Ja nisam ni bio pozvan na suđenje – tvrdi Duško.

– Ružno je što Zorana optužuje mene i njenu majku da smo uzimali novac. Njena nesrećna majka, njen očuh i ja učinili smo sve što je bilo u našoj moći da je zaštitimo i da se pravda zadovolji. Greh je da ova mala otpužuje majku i očuha, jer su oni bili puni straha od sveštenika, koji je „gospodar života i smrti” u Brčkom. Njena majka nije uzela nikakav novac od sveštenika. Prava istina je da je mafija tog sveštenika kidnapovala Zoranu, odvela je u Beograd i naterala je da snimi izjavu u kojoj tvrdi da je lagala da ju je sveštenik zlostavljao. Oni su je tom prilikom drogirali, davali joj hašiš ili šta već. Zato je davala različite izjave – kaže on.

Izvor: Alo

One thought on “ADVOKAT OTKRIO JEZIVE DETALJE: Sveštenik je Zoranu ljubio, lizao i svlačio!

  • 28. новембра 2018. at 14:00
    Permalink

    Trinaest godina vodim radni spor koji je cist i jasan da se resi za dva meseca….u moju korist apelacioni i vrhovni sud presudili i jos nije gotov….korumpirani sud u Rumi to nece tesiti…svasta mi pada na pamet nista dobro….dali ima neko da me saslusa i pomogne dok nije kasno…molim vas….

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *