Afera ekskluzivno saznaje: Vođe crnogorskih protesta obučavani u inostranstvu

Vođe crnogorskih protesta obučavani u inostranstvu, deo su šire priče! Iza protesta u Crnoj Gori stoji jedna strana država, a takozvani “građanski” lideri prošli su višenedeljenu obuku u inostranstvu, gde su pohađali posebne kurseve I dobili sredstva za rušenje legitimne vlasti u Podgorici, saznaje ekskluzivno Afera!

– Sa njima su radili vrhunski obaveštajci i eskperti za ovakve “revolucije”, osim obilatih finansijskih sredstava i direktiva, prošli su kroz ubrzane kursove za krizni PR, tehnike manipulacije, naučeni su na konkretnim primerima kako da omasove proteste i da drže tenziju – kaže naš odlično upućeni sagovornik iz bezbednosnih struktura, koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anoniman, koji dodaje da su oni dobili alat, uputstva, smernice, da im je “sve nacrtano”, a oni su samo izvršioci radova.

– Reč je o sistemu spojenih sudova, očigledno je da određeni centri planiraju “Balkansko proleće”…Pogledajte, pored Podgorice i Beograd, ali i Banjaluku, Prištinu, Tiranu….

Sve to ide iz iste kuhinje, za to imamo nepobitne dokaze, a svi koji imaju nešto u glavi znaju I kome to I zašto odgovora – ističe ovaj ekspert , koji naglašava da se sada ulazi u završnu fazu protesta, imajući u vidu da su navodni organizatori postavili ultimatume i najavili “završne” skupove i u Crnoj Gori i u Srbiji. – Ono što njima treba jesu incidenti, krv, žrtva, za koju će optužiti režim. To im je naredni korak, ka omasovljenju i radikalizaciji i takve pokušaje treba očekivati već ovih dana – zaključuje on.

Tomislav Lovreković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *