AFERA UPOZORILA DRŽAVU DAN RANIJE: Spremaju nerede!

Nedeljnik Afera ekskluzivno je i prvi, samo dan pre vandalskog upada u RTS i sramnog nasilničkog ponašanja lidera opozicije, najavio ovakav scenario, na osnovu informacija i svedočenja iz dobro obaveštenih bezbednosnih krugova!

U tekstu koji razobličava prirodu „Balkanskog proleća“ i otkriva inostrani element u takozvanim građanskim protestima, pod naslovom „Afera ekskluzivno saznaje: Vođe crnogorskih protesta obučavani u inostranstvu“, između ostalog se ističe:

– Reč je o sistemu spojenih sudova, očigledno je da određeni centri planiraju “Balkansko proleće”…Pogledajte, pored Podgorice i Beograd, ali i Banjaluku, Prištinu, Tiranu….

Sve to ide iz iste kuhinje, za to imamo nepobitne dokaze, a svi koji imaju nešto u glavi znaju I kome to I zašto odgovora – ističe ovaj ekspert , koji naglašava da se sada ulazi u završnu fazu protesta, imajući u vidu da su navodni organizatori postavili ultimatume i najavili “završne” skupove i u Crnoj Gori i u Srbiji. – Ono što njima treba jesu incidenti, krv, žrtva, za koju će optužiti režim. To im je naredni korak, ka omasovljenju i radikalizaciji i takve pokušaje treba očekivati već ovih dana – zaključuje on”

Ovaj razgovor objavljen je nepuna 24 časa pre pokušaja očigledno naručenog pokušaja eskalacije nasilja od strane takozvanih lidera opozicije i grupe njihovih pratilaca ili plaćenika.

Afera će i u narednim danima intezivno nastaviti da rasvetljava i otkriva antidržavne planove i upozorava najširu javnost na istinsku prirodu protesta, kao i zlokobne namere onih koji stoje iza njih.

Tomislav Lovreković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *