Ako se spremate za letovanje u komšiluku, onda morate da znate za ovu SEKS ŠEMU kojom VARAJU TURISTE

Mafijaši u Bugarskoj navodno koriste maloletne devojke, koje mame pijane turiste na plaže obećavajući im seks da bi ih opljačkale, piše „San“.

Britanski turisti koji se spemaju za letovanje u Sunčanom bregu u Bugarskoj sada dobijaju upozorenja o prevarama „seksom na plaži“, zbog kojih su neke žrtve završile i u bolnici. U srcu brutalnih prevara su devojke iz barova, od kojih su neke navodno i maloletne, koje u ranim jutarnjim satima traže muškarce koji su previše popili.

Njihovi šefovi kriminalci navodno im govore da traže one koji su toliko pijani da ne mogu da stoje, i da ih odvedu na plažu pozivajući ih na seks bez obaveza. Ipak, kada se žrtva nađe nasamo sa devojkom, banda muškaraca bi ga zaskočila iz mraka, nakon čega bi usledila pljačka.

– Besplatan seks na plaži će vas samo dovesti do toga da budete opljačkani. Moj prijatelj je upoznao je upoznao jednu devojku u baru i uputio se sa njom na plažu. Oboje su se skinuli i onda su se iznenada pojavili ti muškarci i tražili mu novčanik. Predao im je sav novac, telefon i sat i ipak su ga prebili. Poslednja dva dana je proveo u bolnici – rekao je jedan turista, piše britanski tabloid „San“.

Na portalu „Tripadvajzer“, Dejvid Grin je napisao upozorenje, u kojem navodi da ljudi ne bi trebalo da idu na plažu sami sa ovim „prositutkama“.

– One tu rade, uzimaju ljudima novac nakon što ih odvedu na usamljeno mesto. Momci odlaze na plažu sa ovim devojkama, i pre nego što se bilo šta desi pojavljuju se muškarci koji ih pljačkaju – nižu se utisci na portalu.

I drugi su objavili slična upozorenja na „Tripadvajzeru“, a jedan od korisnika je opisao kako su mu lopovi tražili pare, jer je mokrio na plaži, a zatim ga prebili. Drugi su prijavili kako su po povratku na plažu otkili da su im sve stvari nestale.

Na obali Crnog mora kriminal je u porastu, nakon što su se prevaranti tu stacionirali tragajući za pijanim turistima. Veliki priliv pijanih Britanaca privukao je i veliki broj sitnih kriminalaca, kojima upravljaju lokalni mafijaši, naglašava britanski „San“.

Prostitucija nije zabranjena u Bugarskoj, ali se veruje da je povezana sa kriminalnim podzemljem, za koji se zna da vode mnoge od barova u Sunčanom bregu. Mnoge devojke koje su uključene u prevare „seks na plaži“, najverovatnije su lokalne prostitutke pod kontrolom boseva, ističe britanski list.

Turiste napadaju i lopovi, džeparoši i trgovci prevaranti, kako u Sunčanom bregu tako i u drugim letovalištima.

– Primili smo brojne izveštaje o krađama i napadima na ljude britanske nacionalnosti od strane prostitutki i njihovih čuvara. Izbegavajte oblasti gde prostitutke operišu, uključujući parkinge, plaže, slabo osvetljene oblasti i oblasti sa žbunjem i drvećem – navodi se u saopštenju britanskog Forin ofisa.

Izvor: Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *