ALARMANTNO: Ustaše planiraju da ubiju Kapetana Dragana u zatvoru!

Alarmantno! Kapetan Dragan živ ne sme napustiti Hrvatsku, jer kako drugačije objasniti odluku uprave zatvora „Lepoglave“ da na tri meseca bude prebačen u odeljenje s osobama koje su osuđene za najteža krivična dela poput ubistava i organizovanog kriminala.

Interesantno, Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, iz zatvora bi trebalo da izađe 20. marta 2020. godine, a u Hrvatskoj je osuđen na 13,5 godina zbog navodnih ratnih zločina. Njegov pravni zastupnik Dragan Palibrk alarmirao je javnost nakon pomenute odluke zatvorske uprave.

– Čuo sam se malopre s Draganom i on mi je rekao da je takav potez apsolutno ugrozio njegovu sigurnost, te da se plaši za svoj život. Iskreno, za sve ove godine, ovo je prvi put da sam čuo strah u njegovom glasu i opravdano sam zabrinut za njegovu bezbednost – rekao je Palibrk i dodao da će pokušati da uradi sve kako bi se osporila pomenuta odluka.

– Želimo samo da u dostojanstvenim uslovima odsluži ostatak nedostojanstvene kazne – rekao je Palibrk.

Podsećanja radi, pre šest dana Kapetan Dragan kažnjen je sa 30 dana samice u hrvatskom zatvoru u „Lepoglavi“ zbog navodnog obraćanja srpskim medijima putem pisama.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *