ALBANAC IZAZVAO GNEV SRBA USRED BEOGRADA: Fotografija srušila internet, građani u Borči poručuju: „Kosovo je Srbija“! Jake snage policije na ulici

Borča se digla na noge zbog pokazivanja albanskog orla

Nekoliko desetina ljudi okupilo se ispred pekare „Roma“ u Borči, gde protestuju pošto je sin vlasnika ovog objekta na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj pokazuje simbol albanskog dvoglavog orla.

Kroz protest koji je počeo u 10 sati u Ulici bratstva i jedinstva prošlo je više desetina građana koji su, noseći srpske zastave i pevajući patriotske pesme, pokazali vlasniku pekare šta misle o njegovom potezu.

Fotografija koja je probudila revolt kod stanara ovog beogradskog naselja objavljena pre nekoliko dana na Fejsbuku i na njoj se vidi kako jedan od vlasnika ove pekare pokazuje ovaj simbol Velike Albanije.

Navodi se da je fotografija nastala ove zime u samom centru Beograda, u Knez Mihailovoj ulici.

Okupljeni uzvikuju „Kosovo je Srbija“, a vlasnici pekare zatvorili su se unutar objekta.

Protest je najavljen kao nenasilan, a u takvom maniru je i protekao, iako ga je obezbeđivao veliki broj policajaca. U Borči su u ovom trenutku jake policijske snage, a podršku im pružaju i pripadnici žandarmerije.

Izvor: Alo

One thought on “ALBANAC IZAZVAO GNEV SRBA USRED BEOGRADA: Fotografija srušila internet, građani u Borči poručuju: „Kosovo je Srbija“! Jake snage policije na ulici

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *