ALBANSKI KRVNICI ZLOSTAVLJALI I UBIJALI SRBE: Vraćene poternice za zverima!

Nedavno vraćanje poternica za 170 pripadnika bivših terorističkih formacija OVK, OVPBM i ANA u sistem Interpola sa odobravanjem su prihvatili i podržali Srbi u Preševu i Bujanovcu.

Na spisku albanskih terorista, ratnih zločinaca i krvnika, koji su u podrumima i drugim kazamatima zverski mučili i ubijali Srbe, nalaze se Šefket Musliu, Mustafa Šaćiri, Ljirim Jakupi i Šaćir Šaćiri iz opština Preševo i Bujanovac.

Automehaničar iz albanskog sela Končulj kod Bujanovca Šefket Musliu Hadžija(55) bio je jedan od komandanata OVK, OVPMB i ANA i specijalnih terorističkih jedinica pod komandom Ramuša Haradinaja. Zbog ratnih zločina stavljen je na američku crnu listu. Bliskog saradnika klana Ramuša Haradinaja srpske vlasti traže posredstvom Interpola, jer jer kao pripadnik Gnjilanske grupe zlostavljao i ubijao Srbe u toku 1999. godine. Umešan je u ubistva i napade na Srbe i incidente u Kumanovu 2015. Naredio je i učestvovao u više oružanih napada na policiji u selu Dobosin kod Bujanovca.

Jedan od najtraženijih albanskih terorista je Ljirim Jakupi Nacista(38) iz Bujanovca, poznat po svirepim mučenjima i ubistvima Srba i ukovaju eksplozivom. Organizovao je više napada na policiju.

Ne čelu terorističkih formacija u Preševu u vreme oružane krize na jugu Srbije bio je Mustafa Šaćiri Špetim iz albanskog sela Oraovica.

U akciji pripadnika Vojske SR Jugoslavije i srpske policije 15.maja 2001. godine od Mustafe Šaćirija i njegovih kriminalaca i bandita deblokirana je Orahovica,u kojoj je poginulo 14 terorista OVPMB.

Ruka pravde u Srbiji treba da stigne i šefa Gnjilanske terorističke grupe Šaćira Šaćirija zbog zločina nad Srbima.

Na području Gnjilana je od juna do decembra 1999. godine ubijeno 80 i zarobljeno 260 Srba.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *