AMERIČKI SPECIJALCI ZATVARAJU CENTAR BEOGRADA: Vanredno saopštenje svim građanima: Svako kretanje će biti ZABRANJENO tokom AKCIJE!

Tokom snimanja serije „Seal team“ (Mornaričke Foke), saobraćaj će biti privremeno zatvoren sutra od 9.30 do 11.30 časova u Ulici Terazije (deo od raskrsnice sa Prizrenskom do Palate Albanija), kao i deo od Palate Albanija do Ulice kralja Milana od 11 do 13 časova, saopštavaju iz Sekreterijata za javni prevoz.

Na ovoj deonici će vozila javnog prevoza sa linija 29A i 31 tokom snimanja serije vršiti promenu smera kretanja na Trgu Slavija, dok će vozila sa linije 27 saobraćati do terminusa „Trg republike“ Bulevarom kralja Aleksandra, Dečanskom, Braće Jugovića, Francuskom i Trg republike.

U nedelju, 11. avgusta, saobraćaj će biti potpuno zatvoren na Trgu Nikole Pašića, na delu od Terazija do Takovske, kao i od Dečanske ka Takovskoj od 7 do 15 časova. Istovremeno će biti sprovedena i povremena obustava saobraćaja od tri do pet minuta, uz asistenciju Saobraćajne policije u Ulici kralja Milana (deo između Trga Nikole Pašića i Terazija) od 7 do 19 časova.

Tokom snimanja na Trgu Nikole Pašića doći će do izmena na linijama gradskog prevoza:

Vozila sa linija javnog prevoza 5A, 24 i 26 saobraćaće Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Cvijićevom, Venizelosovom, Francuskom, Cara Dušana i dalje redovnom trasom;

Vozila sa linije 27 će ići Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Cvijićevom, Bulevarom despota Stefana do Trga republike;

Vozila sa linija 37, 44 i 58 saobraćaće ulicama Takovskom, Cvijićevom, Venizelosovom i dalje redovnom trasom;

Vozila sa linija 65 i EKO 1 ići će Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Svetogorskom, Makedonskom, Dečanskom (Nušićeva u smeru B) i dalje redovnom trasom

Vozila sa linije ADA1 ulicama Trg republike, Bulevarom despota Stefana, Cvijićevom, Takovskom, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *