ANA NIKOLIĆ UHVATILA MUŽA U PREVARI?!

„Afera!” ekskluzivno otkrivamo: Svi detalji razvoda pevačice i repera

ANA NIKOLIĆ UHVATILA

MUŽA U PREVARI?!

Ljupka Stević osumnjičena kao jedna od devojaka sa kojom je Rasta navodno varao Anu

 

Ana Nikolić (39) posle godinu dana se razvodi od repera Stefana Đurića Raste (28) zbog sumnje da ju je prevario!

 

Kako  „Afera!” ekskluzivno saznaje, do pevačice su poslednjih meseci dolazile priče da se njen suprug reper Rasta tajno sastaje sa drugim devojkama, među kojima je i pevačica Ljupka Stević.

– Pored toga Ani je smetalo i to što je i nakon njenog nedavnog porođaja Rasta nastavio da puši marihuana, dolazi kasno kući pod dejstvom alkohola i živi momački život. Do Ane su počele da stižu razne priče da joj je muž neveran. U početku na to nije obraćala pažnju, ali kako su glasine o tome da je muž vara postajale učestale, crv sumnje joj nije dao mira, kaže naš izvor.

On ističe da pevačica nije želela da pravi ljubomorne scene niti da se svađa sa Rastom. Već mu je, kako navodi, mirnim tonom saopštila da bi bilo najbolje da se raziđu i zamolila ga da spakuje svoje stvari i iseli se iz stana.

– Rasta​ je to učinio u najstrožijoj tajnosti kako bi izbegli pažnju medija. Oni više ne žive zajedno, a Ana zbog svega retko izlazi iz svog stana jer joj je ovo jedan od najtežih perioda u životu, otkriva naš sagovornik.

Prema za sada nepotvrđenim spekulacijama Ana je svog muža uhvatila u prevari, odnosno kako komunicira sa drugim devojkama.

Inače, reper u poslednje vreme kada su pevačice u pitanju najčešće komunicira sa pevačicom Ljupkom Stević a baš ona se dovodi kao jedna od devojaka sa kojom je Rasta navodno varao Anu.

– Sve što mogu da kažem jeste da je Stefan divan za saradnju.Verujem da će naša duetska pesma “Ćao ćao” biti jako uspešna. A što se njegovog privatnog života tiče ne želim da komentarišem, kaže Ljupka u izjavi za Aferu!

Na konkretno pitanje našeg novinara da li je Rasta njen tip muškaraca pevačica kaže ,,u ovom trenutku Vam to ne mogu reći, rekla sam da je divan,veliki profesionalac, a dalje ne bih’’.

Ljupka i Rasta su letos nastupali zajedno na crnogorskom primorju, a bili su navodno smešteni u istom hotelu, gde su se i sprijateljili i ugovorili saradnju kada su se navodno i zbližili.

Prema rečima  našeg izvora Rasta dolazi u stanu samo kako bi posetio ćerku Taru, o kojoj sada osim Ane Nikolić brine  i pevačicina majka Miljana koja se uselila kod ćerke u stanu baš kako bi čuvala unuku.

Ana Nikolić angažovala je advokata od kog je zahtevala da podnese zahtev za razvod.
ANA: Bila sam razočarana i očajna jer Tara liči na stefana​

Ana je nedavno konstatovala da je bila očajna što njena Tara liči na Rastu.

– Bila sam razočarana i očajna u porodilištu jer je bila Stefanov klon, moram da priznam, ali sad mi je laknulo jer se to promenilo. Ja sam sjajno, kako mogu da budem. Imam najslađe muke, uživam sa Tarom, ali svakako mi nedostajete i polako pripremam veliki kambek, poručila je Ana nedavno.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta​ nisu stekli ništa tokom bračnog života, živeli su u pevačicinom stanu, svako ima svoj automobil, te do raspodele imovine neće ni doći.

​Kako saznajemo ​Ana i Rasta tek će razgovarali o starateljstvu nad ćerkom, ali pretpostavljam da će se dogovoriti da dete raste sa mamom, ali da je tata posećuje kada god to poželi. O visini alimentacije koju će Rasta uplaćivati takođe tek će se dogovoriti.

 

 

Anina i Rastina ćerka Tara još je mala pa ne zna šta se događa.Pevačica se porodila u avgustu ove godine, a Rasti i njoj ovo je prvo dete.

S.R.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *