Ana ucenila Rastu zbog konzumiranja marihuane pred detetom: Biraj ili ćerka ili droga!

Stefan Đurić Rasta godinama unazad ne krije da konzumira marihuanu, međutim, njegov novi potez ponovo je uspeo da šokira javnost, budući da se slikao sa maloletnom ćerkom Tarom, a pored njega je u pepeljari bio zapaljen džoint. Zbog svega toga digla se opšta frka, a najviše je poludela bivša žena Ana Nikolić.

Kako dalje saznajemo, Rasta bi mogao da provede između tri i 12 godina u zatvoru zbog krivičnog dela protiv zdravlja ljudi, pa ne čudi što je Ana besna kao ris.

  • Rasta je okačio fotografiju sa ćerkom, ne mareći mnogo što se u pepeljari vidi zapaljeni džoint. Naravno, svi njegovi pratioci na društvenim mrežama, ali i mediji, odmah su optužili repera! Niko ne može da veruje da mrtav hladan konzumira marihuanu čak i kada je dete pored njega – otkriva izvor za Star i dodaje:

Ana se najviše plaši da će zbog njegovog nesavesnog ponašanja navući socijalnu službu na vrat i zbog toga mu je ovako rekla: „Ne zanima me šta radiš sa svojim životom, ali ne možeš da pušiš travu u prisustvu deteta, da li si ti normalan, bre? Zabraniću ti da viđaš Taru dok se ne opametiš! Pa ti vidi šta je tebi bitnije, to đubre koje konzumiraš ili dete!“ Mnogo je ljuta i besna, a posebno je nervira to što je Rasta i nakon svega okačio na Instagram kako ujutru pije kafu i puši buksnu.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *