ANA ŽELI DA ZATRUDNI SA MRKOM

„Afera” top story EKSKLUZIVA​ANA BEKUTA OROŠAVALA VAGINU

 

ANA ŽELI DA ZATRUDNI SA MRKOM

 

Poznata pevačica je imala jedno orošavanje vagine, a uskoro će uraditi još dva tretmana

Pevačica narodne muzike Ana Bekuta (58) uradila orošavanje vagine termalnom vodom, ​

jer želi da zatrudni sa svojim prtnerom Milutinom Mrkonjićem, ovu ekskluzivnu informaciju za „Aferu!” ​otkriva izvor blizak Ani Bekuti i Mrki​.

Kako „Afera” saznaje poznata pevačica je imala jedan tretman orošavanja vagine, a uskoro će uraditi još dva jer joj je, zbog preterane suvoće, potrebno tri orošavanja kako bi se postigao odgovarajući, odnosno željeni efekat.
– Ana je čula da je ovaj metod pokazao veoma dobre rezultate u pripremnoj fazi insemenacije, ali i kod lečenja steriliteta, pogotovo kod starijih žena zbog čega se odlučila za orošavanje kako bi pokušala da zatrudni sa Mrkom. Oni već odavno priželjkuju dete, otkriva dobro obavešteni izvor „Afere” blizak popularnoj pevačici.

Žena posle orošavanja ima veću sekusalnu želju. Međutim, osim što je malo poznato da

​ovaj​ vid terapija, prema rečima stručnjaka,​

predstavlja prvi stepen u lečenju steriliteta, on

​daje ​veoma dobre rezultate u pripremnoj fazi insemenacije. Orošavanjem je moguće izlečiti zapaljenske procese i ranice, a orošavanjem dolazi i do zatezanja vaginalnih zidova.

Sve​ ove​ detalje​ baš kao i lokacija poznata pevačica krije od javnosti​, ali prema ekskluzivnim informacijama našeg lista Ana Bekuta je orošavanje terminalnom vodom radila u Vrnjačkoj Banji, a za to zadovoljstvo izdvojila je 3.500 dinara.​

 

 

Vaginalno orošavanje povoljno utiče na sve upalne procese male karlice, neprohodnost jajovoda, sterilitet, endometrioze, miome, ciste jajnika, poremećaje statike urogentalnog trakta, uporan zatvor, nekontrolisano mokrenje, ali i na gubitak seksualne želje

 

– Ana je zapravo radila ispiranje grlića materice i materice mineralnom vodom, temerature 36,8 stepeni celzijusovih. Ovim se postiže bolja prokrvljenost kože i sluzokože i omogućava brži dotok kiseonika. A seksualni odnos nakon orošavanja vagine​ je lepši, navodi sagovornik „Afere”.

 

On ističe da je reakcija, dok se radi ovaj tretman, slična onoj nastaloj u seksualnom odnosu, s tim​ što ovde ne dolazi do pravog orgazma.Ovakvu reakciju za vreme orošavanja imala je i Ana Bekuta.

 

A ginekolog Slavica Beloica objašnjavajući celu procedure ovog zahvata, koji je sve popularniji u Srbiji, kaže da se orošavanje radi tako što se mineralna voda u vaginu uvodi pomoću posebne kanile (za jednokratnu upotrebu), koja ima desetak rupica na vrhu, a kroz njih se mlaz vode raspršava na sitne mlazove.

Na taj način se prema rečima doktorke zidovi vagine ravnomerno ispiraju, što doprinosi smirivanju zapaljenja vaginalne i cervikalne sluznice, ali i smanjenju i potpunom nestanku obilne i neprijatne sekrecije.

Stefan Radović

ANA BEKUTA: TAČNO JE BILA SAM NA OROŠAVANJU
Ana Bekuta potvrdila je naša saznanja da je išla na orošavanje vagine, ali nije otkrila ni jedan detalj orošavanja, čije detalje naš list ekskluzivno donsi.

– Ja jesam uradila jedan tretman, a predstoje mi još dva, bez ustezanja je rekla Ana Bekuta (58).

 

 

MRKA NE ZNA ŠTA JE OROŠAVANJE VAGINE​

 

 

Kako ​saznajemo Ana Bekuta je za orošavanje vagine imala podršku svog partnera Milutina Mrkonjića, ali on uopšte ne zna ništa o tome, i ako mu je devojka više puta objašnjavala. Pored Bekute jedina osoba sa estrade koja je javno priznala da je orošavala vaginu je Suzana Mančić. Osim nje spekuliše se da su na orošavanje išle Maja Marijana,Tijana Dapčević, Snežana Dakić, Milica Milša, Jellena… ali, one o tome nikada nisu govorile.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *