ANABELA PUSTILA ATIJASA DA SE VRATI U STAN: Oprostila mu PESNICE u glavu, pa sad BACA SMEĆE i voza Lunina kola, dok komšije otkrivaju da se često svađaju KADA JE PIJAN…

Pevačica Anabela Atijas je dozvolila bosanskom biznismenu Andreju Atijasu da se ponovo useli u njen stan u Rakovici nakon što ga je isterala pre dva meseca. Ona ga je tada prijavila policiji da ju je udario pesnicom u glavu.

Anabela Atijas, koja je policiji iz stana u kojem živi prijavila Andreja Atijasa za nasilje u porodici, dala je primer svim ženama da ne treba da trpe nasilje bilo koje vrste. Međutim, ona je očigledno ubrzo oprostila suprugu to što ju je udario, iako je, prema tvrdnjama njene ćerke Lune Đogani, u prošlosti takođe trpela nasilje od nekadašnjeg supruga Gagija Đoganija.

Anabela je tog kobnog dana iz stana u Rakovici pozvala policiju kako bi prijavila da ju je suprug Andrej udario pesnicom u glavu. Ipak, on je imao drugačiju verziju priče, u kojoj je istakao da je prvo pevačica njega napala i izgrebala. Zbog nasilja su završili u policiji, a Andrej se udaljio iz stana i, kako saznajemo, otišao da živi u Pančevo kod prijatelja. Za to vreme, Anabela je nastavila da živi u stanu u Rakovici. Ipak, nedavno je uslika Andrej kako izlazi iz Anabelinog stana i nosi smeće. Andrej se tog popodneva dovezao u Rakovicu belim automobilom koji pripada Luni Đogani. Anabelina ćerka je ovaj automobil dobila po izlasku iz “Zadruge”, a od tada ga vozi Andrej. Anabela je očigledno oprostila batine svom i dalje zakonitom suprugu, kojeg ne želi krivično da goni. To nam je i sam Andrej potvrdio kada smo ga ugledali i proverili sa njim da li to znači da su se pomirili, te da se vratio da živi u stan.

– Naravno da živimo zajedno, pa to mi je žena. Sve je u redu, Anabela je trenutno na putu, zato nije kod kuće – bilo je sve što nam je Andrej rekao po izlasku iz zgrade u Rakovici.

Kako smo saznali od komšija koji žive u njihovoj zgradi, Andreju i Anabeli nije ovo prvi put da dođe do svađe i nesuglasica, a onda i do pomirenja. Naime, gospođa iz zgrade otkriva da se često svađaju, a da do nesuglasica dolazi kada je Andrej pijan. Drugi komšija je otkrio da je ova porodica, uprkos svemu, ljubazna sa ljudima iz zgrade, uvek se jave, a da često viđaju i Anabelinog prvog muža Gagija Đoganija kako dolazi u stan i šeta kuče.

njega mentalno nestabilna! Čak su i na istoj terapiji

Kako smo uočili, sa njim je bila i spremačica, kojoj je biznismen pomagao da iznese kese i opremu kojom čisti stan. Bosanski biznismen je u stanu ostao nešto više od pola sata da bi potom, takođe uz osmeh, napustio dom i zajedno sa spremačicom se odvezao u nepoznatom smeru.

Podsetimo, Luna Đogani je ispričala da je Anabelu maltretirao i nekadašnji partner Gagi.

– Meni je moja porodica svetinja. Kada pričam o svojoj majci, ja sam srećna, ali kad pričam o Gagiju, sve me boli. On se tokom tog perioda borio sa nekim stvarima koje uopšte nisu lake. Uvek sam pričala da su me tretirali kao princezu. Dešavale su se razne stvari, svađe, nasilje koje ja ne volim. Gledala sam svoju majku nikakvu, i tužnu i nesrećnu. Znala sam da će doći dan kada će se razvesti. U školi su me svi zezali da sam ja razlog što oni nisu zajedno. Maltretirana sam svaki dan. Sve se to čitalo, i bilo je javno – pričala je Luna u „Zadruzi“ i plakala.

Anabela nikada Gagija nije prijavila za nasilje u porodici, a posle razvoda nastavili su da se viđaju. Za razliku od prvog puta, Anabela je Atijasa prijavila, ali se s njim pomirila još u policijskoj stanici. Iako se sa njim nije tada i emotivno pomirila, očigledno da je u međuvremenu popustila. Izvor:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *