Anđus otkriva: SLOBA UHVATIO ARKANA U IZDAJI I UBIO GA!

Z A J E B A V A N C I J E

Ovako ubija “duboka država”!

Sloba ubio Arkana. I, mislio jednim udarcem da se otrese ne dve, nego mnogo muva. Zasto? Pa, uhvatio ga je u izdaji

Piše: Dejan Anđus

Gotovo svaki dan čujem termin „duboka država“. Misli se na nekakvu američku duboku državu kojoj je sve jedno ko je na vlasti, vozi neku svoju priču. Misli se na CIA, tako sam razumeo. Na službe. Možeš da si Tramp koliko hoćeš, da ganjaš porno zvezde i maloletnice sa svojim multi-milionima koliko hoćeš, ali kad dođe čas – u Kosovo kao državu ne smeš da džarneš, a ortaka Epstajna ti ubiju u zatvoru da ne propeva, a i ritualno vam se da do znanja.
Duboka država je, međutim, sveprisutna u svim zemljama, na svim kontinentima od kad je sveta i veka. Tako će zauvek i biti. I dobro je da je tako. Neka ravnoteža moći i nekakvo čistilište za razna politička, biznis i estradna govna. Da se povremeno izmetlaju. A, ponekad i unutar istih redova kad se pokarabase iz „istog tima“, a ponekad čisto sporta radi. Da se ne ispadne iz forme.
Kad su naši roknuli Arkana, za šta me i zabole, nit me ič interesovao, a još manje sada interesuje, bila je sledeća igranka. Sa sve doživotnim zadatkom ovoj njegovoj da zauvek ćuti. Te je tako promenila sve režime osim DS-a koji ju je hapsio.

Da se vratim na „duboku državu“. Ha, ha. Kakav termin za službu. Jebe nas duboka država u Vasingtonu. Ali, biće to sve ok.
Dakle, kad su naši ubili Arkana, onda su zaplašeni mu iz okruženja dobili sledeću komandu i naređenje. Ako vas ko pita šta se desilo, a vi ćete kao papagaji uvek ponavljati – „Amerikanci su osmislili ubistvo i naredili, a Albanci su platili, a domaći izdajnici izvrsili“! Sveto Trojstvo su morali da upamte kao Oče Naš. Taj sjajan štos za krezavu masu, a bogami i za upućune da razumeju poruku.

Eto, tako je Sloba ubio Arkana. I, mislio jednim udarcem da se otrese ne dve, nego mnogo muva. Zasto? Pa, uhvatio ga je u izdaji. U izdaji njega kao njega. Pa tek onda vlasti koju ima i ne planira da preda. Arkan je počeo da se nudi opoziciji, da se plaši šta će biti s njim ako Sloba padne, da ogovara Slobino okruženje, SPS stranku, i na kraju samog Slobu da je „idiot“. A, prvo mu je, i jako dugo, držao sliku u kabinetu, da bi mu bio i dugo ratni Vrhovni komandant. Zatim, Milošević je procenio, da bi Arkan mogao sa sobom da povede na ulicu svoje gardiste (mada su oni više bili fikcija, nego stvarnost) i, pre svega, mnogo opasnih družbenika i navijače.

U Miloševića se uvukla nesigurnost i deo paranoje, ali i jedan deo od svega toga je istina i nije da je promašio u proceni stanja vezano za Arkana. Tada je pala odluka, tj. Sloba je doneo odluku da ga ubije. Analitika mu je sve prethodno napisano predočila, pa i to da Arkan „lomi“ i nagriza poslušnost spoljnih saradnika koji glume krimose. A to su bezmalo svi. E, tada ga je Sloba ubio kao zeca.

Iskoristio kik-boks događaj i pitao pokojnog Boru Pelevića, a nekoliko dana posle ubistva Arkana, da mi kaže ko mu je ubio kuma i „komandanta“. Bora mi je ne trepnuvši rekao u kameru „Amerikanci naredili, Albanci platili i domaći izdajnici izvršili“. Znao sam istog sekunda da laze!

Dalje, čak i laik kapira, kako je evakuisan pucač, pa puštanje iz zatvora, pa lažni sud sa nejasnim odlukama, pa lažni identiteti, pasoši i nestajanje sa lica zemlje. A, pošto je reč o Arkanu, to više nikog nije zanimalo posle 2000. Kad nije Cecu, što bi nas. Do danas ne sme da pisne o tome.
Vidim i švedske službe, kad im se smuči neki tip, isto. Ubijen Trta. Saša Todorović. U Stokholmu. Suđen 2002 (ne kaže se gde, u kojoj zemlji?), zastarelo 2012. Amfetamini, heroini. Bezimeni atentatori. Nemaju ni inicijale. Ne postoje. Izmišljena priča o „dvojici dvadesetogodišnjaka i jednom tridesetogodišnjaku“. „Privedeni“ su. Niko nije.

Ha, ha. Pozzz iz penzije!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *