Anđusove zajebavancije: OVIH TOP 10 INTELEKTUALACA ULAZI U SNS!

Vučić će vladati do 2027. godine!

Piše: Dejan Anđus

MOJ SPISAK novih pristalica ili članova SNS koji vešto pokušavaju da budu SNS, a da se to ne zna i ne vidi u punom obimu je sledeći: Matija Bećković, Duško Kovačević, Dragan Bjelogrlić, Svetislav Basara, Biljana Srbljanović, Miki Manojlović, Gaga Antonijević, Bojana i tata Maljević, Savo Milosević, Dragoljub Mićunovic, Vladimir Kostić…

Prvi sam se u Srbiji javno izjasnio da će Vučić pobediti 2022. i da će bez problema, samo zdravlje da bude, a biće, vladati do 2027. Međutim, prvi sam javno napisao i rekao da će vladati i mnogo duže. Dvadesetak godina. Prošlo je sedam, ostaje još trinaest. Da ne bude baksuz – i petnaest. Zatim, prvi sam rekao i sledeće – nema nazad, pa samim tim samo napred, pa nema povratka sa najvišeg predsedničkog položaja na niži, makar i premijerski. Pa, samim tim, priča će biti duža, mnogo duža, a i kompleksnija.

Ma šta to sve značilo i u svakom mogućem smislu. Kosovo, Vojvodina (ne može da postoji sano jedna AP …), Bosna, pa EU, NATO, brze pruge, metro, obnova gradova, standard, ekonomija, kompanije, ulaganja, pojedinci …

Mnogo, mnogo poslova. Sledi. I sad su u toku. Ali, slede rešavanja i u sportu. Mala Srbija je svetski sportski fenomen. Gigant reprezentativnog kolektivnog, ali i pojedinačnog sporta. Svetski neistraženi fenomen. Isto kao i rivalska Hrvatska. Mrtva trka u fudbalu, košarci, vaterpolu, odbojci, rukometu, tenisu, atletici, borilačkim sportovima, kajaku, veslanju, streljaštvu… Hrvatska vodi u reprezentativnom fudbalu, ali ne mnogo. Jeste istorijsko finale SP, ali nije trofej osvojen. I nikad neće ni biti osvojen. A u klupskom fudbalu, Zvezda već treću sezonu je odnela primat nad zagrebačkim Dinamom. Hajduk i Partizan su u drugom evropskom planu i B takmičenju, ali i tu je Partizan neuporedivo uspešniji od Hajduka. Hrvati vode i u rukometu. Doduše, ne mnogo i ne kao do skoro.
Srbija je neuporediva u muškoj i ženskoj košarci, vaterpolu, muškoj i ženskoj odbojci, ženskom rukometu, pa tenisu i rvanju i tekvondou. Itd… Možemo do jutra da pišemo i brojimo.

Ipak, u Srbiji od klupskog sporta postoje samo Zvezda i Partizan u fudbalu, i to donekle, i Zvezda u košarci – malo više od donekle. Ostalo ne postoji. Ni u jednom sportu. Zato tu slede neka rešenja. Kakva? Nemoguće reći u dve rečenice. Dve reči su ozbiljna profesionalizacija i privatizacija, ali dalje od toga je trenutno iluzorno pisati.

Idemo dalje. Mogu da se bavim i prebezima. Političkim i samim tim interesnim. I to je u redu. Poznat sam kao isključivo suvi realista i prihvatam sve što je realno i stvarno. Nemam ništa protiv političkih prevrtača i prihvatam ih sa devizom (uz devize …) – da su stvarnost, pomalo neophodnost i bolje „za“ nego ih imati „protiv“. Ali, da znaju gde im je mesto, kako da se tek dokazuju (jer kasne 30 GODINA !!!) i šta su im obaveze. A, da krišom u četiri oka „glade jaja“, a isto krišom šapatom ogovaraju i nejasno se javno izjašnjavaju. E, to ne može. Ima da se glasno izjasne i jasnu podršku da čujemo.

MOJ SPISAK novih pristalica ili članova SNS koji vešto pokušavaju da budu SNS, a da se to ne zna i ne vidi u punom obimu je sledeći: Matija Bećković, Duško Kovačević, Dragan Bjelogrlić, Svetislav Basara, Biljana Srbljanović, Miki Manojlović, Gaga Antonijević, Bojana i tata Maljević, Savo Milosević, Dragoljub Mićunovic, Vladimir Kostić… Dakle, svi da se izjasnite jasno i glasno. A ne u uvijenoj i eufemističnoj formi.
Dejan Anđus se izjasnio, Vladimir Đukanovic se izjasnio, Milovan Jovanović se izjasnio, Rajko Nedić se izjasnio, Ratko Femić se izjasnio, Aca Rodić se izjasnio, Milomir Marić se izjasnio, Verica Bradić se izjasnila, Ljubica Gojgić se izjasnila, Ljiljana Smajlović se izjasnila … Pa, dame i gospodo, moraćete i vi.
Istrage? To pasionirano pratim i hobi mi je. Miša Ognjanović, Milan Beko… Još toga ima.
P.S. Zajev neće pasti sa vlasti ! Prognozira Dejan Andjus. Pozz

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *