Andrijani porodica zamerila zbog veze sa Đeksonom, ona se rastužila!

Prošle noći zadrugari su imali priliku da pogledaju video snimke na kojima su im porodica i prijatelji čestitali praznik i uputili poruke koje se odnose na njihovo učešće u Zadruzi.

Andrijana Radonjić i njen otac Duško Radonjić imali su priliku da čuju svog kuma, koji je Andrijani preneo poruku koja ju je prilično šokirala i pogodila, a tiče se njene veze sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

– Imaš pozdrave od majke i od Marijane… Marijana ti poručuje da te mnogo voli, jedva čeka da te vidi, ali ti poručuje da se vratiš na stari put, da budeš ono što jesi. Malo si se promenila u zadnjih 15 dana, ne može da te prepozna. Poručuje ti da postoji život i posle Zadruge. Imaš puno pozdrava, ali mali oprez – rekao je Andrijanin i Duškov kum.

Nakon ove poruke Andrijana se rastužila, a Đeksonu je bilo jako neprijatno zbog onoga što je čuo. Andrijana se potom izdvojila od ostalih zadrugara i otišla u kupatilo kako bi razmislila o svemu,a za njom su odmah došli Duško i Zorica Marković, pa su je tešili.

– Treba da izađeš odavde i da ideš pravo u Knjaževac, da se udaš kroz 24 sata i to je to, to bi bilo najbolje rešenje… Je l’ tako? – rekao je Duško.

– Ta promena jeste sve iznenadila. Što to tebe toliko dotiče? – pitala je Zorica.

– Zoki, najbolje bi bilo kad bi ona otišla u Knjaževac, udale se i završila posao! To je najbolje rešenje! Neka jedu go*na bre! – rekao je Duško.

– Šta ima veze što se sa njim zagrliš, poljubiš, držite se za ruke, sediš mu u krilu… Šta je to? Ne mogu da te strpaju u red svih ovih – zaključila je Zorica.

– Ja sam se najviše plašila toga šta će oni da komentarišu! – bila je iskrena Andrijana.

– Posle snimaka ovih koga je on sve k*esnuo, misle sad će i Andrijana, ali ima tu svega… Ima tu i ljubomore! Na mene nije okolo svet bio ljubomoran koliko je familija! Pamet u glavu, samo sledi svoja osećanja – savetovala je Zorica.

– Ona sve radi kako treba – zaključio je Duško.

– Nigde ti nisi pogrešila. Šta treba da ostaneš ovde kao kaluđerica – rekla je Zorica i dodala:

– Niko da ne primeti da si neraspoložena. Lepo si odgovorila, imaš stav, sad osmeh na lice.

– Si*se ovako… Da vidim si*se. To! – rekao je Duško.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *