ATENTAT NA PUTINA!!!

Slepa bugarska proročica Baba Vanga je za 2019. godinu predvidela zastrašujuće događaje koji bi mogli da promene svet, a o njenim proročanstvima za narednu godinu piš i svetski tabloidi
Oni podsećaju da je vidovita, slepa Bugarka koja je poživela 87 godina predvidela „Bregzit“, teroristički napad na Njujork 2001. i dolazak Donalda Trampa na mesto predsednika Amerike.

Nemački Bild ovu priču donosi na naslovnici svog portala, dodajući da je Baba Vanga volela da govori u zagonetkama i slikama, što je ostavljalo prostor za razne interpretacije.

Osim toga, ona nije zapisivala svoja predviđanja, pa se danas oni koje njene vizije zanimaju oslanjaju na svedočenja onih koji su je svojevremeno posetili i slušali.

U njima stoji da će 2019. biti „strašna“ za sve ljude u Rusiji, Aziji i Evropi, da će velika voda odneti u smrt nevine ljude, velika ekonomska kriza pogodiće EU, jača od one 2008. godine, a dva moćna predsednika biće ugrožena smrću, bolešću i uništenjem. Ali, to nije svo zlo koje nas čeka jer će se na zemlju sručiti veliki meteor.

Konkretno, evropsku ekonomiju čeka propast, možda kao rezultat Bregzita kada Britanija napusti EU.

Deo Azije razoriće cunami, na Rusiju pada veliki meteorit, a ruski predsednik Vladimir Putin (66) ima razloga da se plaši za svoj život. Naime, neko iz unutrašnjeg kruga njegovog tima za bezbednost bi mogao da ga napadne. Da li će Putin preživeti, nije jasno, navodi nemački Bild.

I prvi čovek SAD Donald Trump (72) će, prema Vanginom proročanstvu, biti veoma zabrinut jer će ga oboleti od misteriozne bolesti. Posledice će biti mučnina, nagli gubitak sluha, oštećenje mozga i na kraju gluvoća. Jedan od članova njegove porodice imaće saobraćajnu nesreću, ali se ne navodi o kome je reč i da li će preživeti.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *