AU, KAKVE REČI: Dara Bubamara uništila Kiju, a onda prešla na Karleušu!

Dara Bubamara uvek intrigira publiku kako svojim nastupima, tako i burnim ljubavnim životom, naročito otkad je uplovila u vezu sa 17 godina mlađim košarkašem Nemanjom Bezbradicom.

Međutim, pevačica zbog izvesnih, kako kaže, promena u vezi ne želi da priča o svom privatnom životu, ali je za Kurir ipak otkrila ponešto.

– Bila zauzeta ili ne, udvarače uvek imam. Jedna drugarica mi kaže da imam lepu energiju na koju se muškarci lepe.

Kako na to reaguje tvoj dečko?

– Ne želim da se zna za moj status dok ne budem sigurna. Trenutno sam u nekoj prelaznoj fazi. Možda sam slobodna već neko vreme, a da vi to ne znate.

Pričala si da nemaš seks jedino kad si na nastupima. Jesu li to treninzi zbog kojih si skinula kilažu?

– Jedem samo povrće, a tu je igranje i pevanje, koje je veoma naporno. Naravno da je seks, koji je kod mene vrlo bitan, dobar trening za mršavljenje . Ali dešavalo mi se kad sam najsrećnija da se opustim, pa jedem.

Kako komentarišeš napad na Cecinu kuću?

– To je strašno, mada nisam mogla mnogo da propratim. Žao mi je što joj se to desilo.

Kako si sada bliska sa Karleušom?

– Pričamo o poslu, ali se i poveravamo jedna drugoj. Karleuša je mene kupila dolaskom na moj koncert, jer je otkazala svoj, a znam koliko je novca trebalo da uzme za nastup u Berlinu. Ona je kao ja, brzopleta ali iskrena. Najdraža mi je koleginica.

Svađa se ovih dana sa Kijom Kockar. Šta misliš o tome?

– Ona je fenomen. Da uđeš u rijaliti i izađeš kao pevačica. Unapred sam na strani Karleuše, jer ne može početnik da se poredi s nekim ko ima dugu karijeru.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *