BABA VANGA 2018. PREDVIDELA…

BABA VANGA JE ZA 2018. GODINU PREDVIDELA DVE STVARI KOJE ĆE TOTALNO PROMENITI SVET! Sva njena dosadašnja proročanstva su se obistinila, da li će i ova?

Sledeću godinu će obeležiti dva velika događaja

foto: Printscreen/Youtube
foto: Printscreen/Youtube

Slepa vidovnjakinja, čiji obožavaoci tvrde da je tačno predvidela napad 11. septembra na Njujork, uspon Islamske države, cunami u Indoneziji 2004, pa i Bregzit, rekla je da će se 2018. godine desiti dva događaja koja će promeniti svet.

Baba Vanga, žena iz Bugarske koja je umrla 1996. u 85. godini, ima predviđanja za brojne naredne vekove, sve do 51. kada će se, prema njenim “vizijama” desiti smak sveta.

 

NE PROPUSTITE

 

Sledeću godinu će obeležiti dva velika događaja – Kina će postati sledeća svetska supersila i nadmašiće SAD, a drugi događaj je pronalazak nove forme energije na Veneri.

 

Letelica „The Parker Solar Probe“ nazvana po astrofizičaru Judžinu Parkeru, trebalo bi da poleti u julu 2018. godine.

Ova robotska letelica NASA treba da istražuje spoljašnju Sunčevu koronu.

 

Iako letelica neće zaista sleteti na Veneru, ona će koristiti njenu silu gravitacije kako bi napravila više letova oko Sunca.

 

Baba Vanga je predvidela da će ta misija otkriti novu formu energije, tvrde teoretičari zavera.

 

 

 

Njeno drugo predviđanje zaista izgleda ostvarivo. Kina sve više ekonomski napreduje i lako bi mogla da preuzme tron od SAD.

Ove godine je postala najveći svetski uvoznik, a već je u samom vrhu ekonomskih i vojnih sila.

 

Pre dve godine je istraživačka grupa „The Conference Board“ procenila da će do 2018. godine kineski doprinos globalnom BDP-u preteći američki.

 

(Espreso.rs / Alo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *