BACILA OKO NA PREDSEDNIKA SAD: Ana Bekuta juri Trampa po Americi!

Ana Bekuta poslednjih nekoliko dana uživa u Čikagu, a svoj boravak je iskoristila da potraži i predsednika Amerike Donalda Trampa.

Kako saznajemo, pevačica je u SAD otputovala na svadbu prijatelja, i to bez partnera Milutina Mrkonjića Mrke. Ona je to iskoristila da se baci u potragu za prvim čovekom SAD, koga je vrebala čak i s reke. Nju su posebno zanimale njegove nekretnine, kojih ima širom Amerike. To je i rekla u uključenju uživo na Instagramu.
– Koja je zgrada Donalda Trampa? – upitala je Bekuta svog vodiča.

Njena prijateljica joj je pokazala veliku staklenu zgradu, nakon čega je zumirala da se jasno vidi da na njoj i piše predsednikovo prezime.
– O, evo je Tramp Bilding. Pogledajte, piše Tramp. Uh, što je lepo – rekla je Ana, a bilo je nekih pratilaca kojima je interesovanje za Trampove zgrade bilo sumnjivo.

Ima i onih koje to njeno raspitivanje nije začudilo, jer su i Donald i Mrka političari, dokazala je da s njima ume, a i približnih su godina. Milutin ima 75 godina, a Tramp 71 godinu.

Neki pratioci su bili baš znatiželjni, pa su upitali Bekutu gde joj je partner i zašto i on ne uživa s njom.
– Došla sam na svadbu kod prijatelja, a Mrka je u Beogradu. Prekosutra se vraćam za Beograd, nemojte ništa da brinete – rekla je pevačica i nastavila da pozdravlja fanove.

 

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *