BELI OTKRIO: Evo šta se dešava samnom i sa mojim pokretom?

Nakon što je pokret „Beli – samo jako!“ saopštio da se ograđuje od daljeg delovanja Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli, na Fejsbuku se oglasio i on.

„Samim kandidovanjem za predsednika Republike izašao sam van okvira Mladenovca, a izbornim rezultatom uvideo da je podrška ogromna. Posle 350 hiljada glasova nade, nema nazad ! Dužan sam da građanima ponudim novu ideju i priču za izlazak iz apatije, beznađa i zla. Svaki vid povlačenja i svođenja na „lokalni nivo” sa moje strane više ne dolazi u obzir — sticajem okolnosti, s obzirom da smo se izborili da se moj glas čuje daleko, privilegovan sam da postanem predvodnik generacije i da konačno zajedno menjamo društvo!“, napisao je Beli.

On je objasnio zbog čega mora da se „raziđe“ sa pokretom i šta mu je cilj.

„Zbog slabe infrastrukture i kapaciteta bitka na dva fronta je skoro nemoguća, jedan front bi trpeo posledice, a građani Mladenovca nisu to zaslužili, jer je priča prvenstveno nastala u tom gradu sa idejom da se stvari tu menjaju.

Zbog toga mladenovačka odbornička grupa „Beli – samo jako“ preuzima svu odgovornost nad daljim radom na lokalu, dok ću ja preuzeti bitku za Beograd. Dogovor da svako radi svoj deo posla za dobrobit okoline i naroda je najbolje rešenje“, napisao je na svom FB-u.

Beli je dodao da će i dalje biti u mladenovačoj skupštini i biće upoznat sa radom odborničke grupe. On napisao i da će izveštavati odborničku grupu o svom delovanju.

„Ostajem dosledan ideji i manifestu sa početka priče – do kraja! Ave!“, pozdravio je Beli svoje fanove u prepoznatljivom stilu.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *