BEOGRADSKA PEKARRKA: Radim noću, plata je mala, ali stalno imam seks! Poklekla sam posle par dana!

ИСПОВЕСТ

 26-07-2019 06:23 Фокус 5 Магазин Без цензуреЈана М. већ неколико месеци ради као помоћни радник у једној познатој пекари, признаје да су услови тешки, али она се не жали. Напротив.

Илустрација (Фото: принтскрин)

„Ноћне смене умеју да буду веома занимљиве! „, прича ова жена која је превалила тридесету, али и даље изгледа као клинка.

„Кад сам остала без посла у приватној фирми, где сам била секретарица, морала сам да се запослим, јер сам самохрана мајка. Нисам имала много избора, па сам прихватила да радим у ноћној смени у пекари „, прича Јана и додаје:

„Моји родитељи брину о мојој ћеркици кад се уморна вратим с посла, па тако некако, уз њихове пензије, успевамо да живимо скоро нормално.“

Ипак, Јана каже да је на послу пронашла и додатни мотив.

„У просторијама где се меси хлеб и праве пецива врло је топло, нека је луда атмосфера, па иако стварно пуно радимо, има времена и за друге ствари. Тај мирис квасца, брачно свуда око нас… не знам шта је, али овде просто пршти од секса. Ја сам поклекла већ после неколико дана.

Младић, презгодан, са јаким рукама, нешто млађи од мене позвао ме у складиште брашна да напавимо паузу. За два минута смо завршили ваљајући се на џаковима и било је феноменално.“

Од тада, прича Јана, на посао увече креће с осмехом.

„Не буде баш сваке ноћи, деси се да имамо превише посла, па и не стигнемо до секса, али сам тај еротски набој је невероватан. И нисмо једини. У пекарама је ноћу прави провод, верујте ми“, каже ова београдска пекарка.

Извор: Информер

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *