Berluskoni muvao Soraju, kada ga je odbila vređa je i psovao

Bivši italijanski premijer poznat po famoznim „bunga-bunga“ žurkama, muvao našu starletu, nakon čega je reagovalo obezbeđenje

Soraji Vučelić se nedavno, navodno, udvarao bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni, a kada ga je odbila, počeo je da je vređa i psuje.

Starleta je potvrdila da je doživela ogromnu neprijatnost u restoranu jednog hotela u Milanu, u kojem su u isto vreme odseli i ona i poznati političar.

„Soraja je odsela Milanu u istom hotelu u kojem je bio i Berluskoni. Jedne večeri su se zajedno našli u restoranu za prvom spratu, svako sa svojim društvom. Srpska starleta je zapala za oko političaru, pa je pokušao da je zavede. Poslao joj je najskuplji šampanjac, ali ga je ona iskulirala“, rekao je neimeni izvor blizak Soraji.

Silvio se posle nekoliko čašica alkohola okuražio, pa je rešio da je startuje „oči u oči“. Berluskoni je došao do Sorajinog stola.

„Počeo je da joj se udvara i bio je prilično direktan. Soraji se to nije svidelo, pa je rfešila da ode. Kada je video da ga je odbila, poludeo je. Počeo je da urla, da viče na italijanskom, upotrebio je čao i neke psovke i sasuo salvu uvreda na Sorajin račun. Ona se uplašila, jer nije očekivala da bi jedan ugledan političar tako burno reagovao. Šokirana prizorom, pokupila je stvari i napustila hotel. Koliko se Berluskoni naljutio govori i činjenica da je i obezbeđenje moralo da reaguje. Oni su mu prišli i pokušali da ga smire“, dodaje isti izvor.

Priču je potvrdila i sama Soraja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *