BEŽIVOTNO TELO ŽENE LEGENDARNOG SRPSKOG PEVAČA PRONAŠLI U PARKU PORED POZNATOG PRESTONIČKOG HOTELA!

Pevač Bora Drljača i dan-danas ne zna zašto je njegova supruga Verica napisala oproštajno pismo pa podigla ruku na sebe. Prošlo je više od 10 godina otkako je njeno beživotno telo pronađeno u parku kod hotela Jugoslavija, a Drljači nije jasno kako je preživeo tu tragediju koja ga je zadesila.

On nikada neće zaboraviti trenutak kad je u stanu našao njeno pismo, u kojem su bile ispisane dve kratke rečenice.

„I dan-danas patim za Vericom. I pre toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasao sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Verujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je sprečim“, ispričao je Drljača jednom prilikom.

„Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Deca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sećam se samo da je pisalo: ‘Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi decu.’ Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim“, izjavio je jednom prilikom on, a nedugo zatim policija ju je pronašla mrtvu u parku gde je inače išla da vežba.

Jedan doktor tada je rekao pevaču da ko jednom pokuša da se ubije, više se neće spasti.

„Iskreno, nisam ni čitao policijski dosije, tih dana mi to nije bilo ni na kraj pameti. Je*eš istinu, istina je da je nema! Da li se ubila pištoljem, otrovala, ugušila, obesila, isti je đavo! Ja ni dan-danas ne znam šta se zaista desilo. To je mnogo uticalo na decu i mene. Imala je u sebi neki đavo. Priznajem, grešio sam milion puta. Išao sam po turnejama, ona je ostajala sama. Meni je to profesija, morao sam po dva-tri meseca da budem u Americi. Ne mogu da krivim sebe, to je posao. Radio sam i zarađivao“, ispričao je Drljača jednom prilikom.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *