BILA SAM GLAVNA I IMALA SAM 16 MUŠTERIJA NA DAN: 7 GODINA SAM USPEŠNO RADILA

7 GODINA SAM USPEŠNO RADILA, BILA SAM GLAVNA I IMALA SAM 16 MUŠTERIJA NA DAN: Nina Prlja ne prestaje da šokira! Progovorila o AFERI SA FUDBALEROM PARTIZANA!

Foto: Printscreen Happy

NASTAVLJA SA IZNOŠENJEM PRLJAVOG VEŠA

,  Nina Prlja ne prestaje da šokira! Progovorila o AFERI SA FUDBALEROM PARTIZANA!

Nina Prlja progovorila je u jednoj emisiji o svom životu, načinima na koji je zarađivala, pa oplela po devojkama koje sede kući, a imaju novca. Ona je izjavila da je imala aferu sa fudbalerom Partizana, pa objasnila o čemu je reč.

 

„Kada sam radila kao frizer uvek sam zavidela ženama koje ne rade, a imaju tako novca niotkuda. Ja sam 7 godina uspešno radila kao frizerka u jednom salonu, bila sam tu glavna, imala sam 16 mušterija na dan. Žene su bile u pitanju, ne muškarci. Bio je jedan fudbaler poznat koji je stalno dolazio tu kod mene, to neću da otkrivam, sa njim sam imala neku aferu tu dok sam bila i zato sam i radila svaki dan“, rekla je Nina.

 

 

NE PROPUSTITE

 

Voditelj ju je šaljivo upitao da li je fudbaler tražio da ga šiša svaki dan.

 

„Pa da, mi smo se tako šišali malo u salonu malo kući, tako da bilo nam je lepo dok nije morao da se vrati tamo odakle je došao, tj. da ode dalje. A ja sam otišla u Dubai“, priznala je Prlja.

 

„To je bila jedna jako velikodušna ponuda za Dubai. A moj dečko sa kojim sam otišla tamo je sada srećno oženjen neću da ga diram više. Međutim, ja sma njega dobro znala 10 godina, bio mi je dobar drug. Ja sam njemu rekla da mi nađe muža tamo, da se udam. Rekao mi je da je našao jednog Rusa tamo, ali ništa od toga nije bilo, mi smo se zaljubili. On je bio taj „Rus“, ispričala je Nina u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ čime je nastavila da šokira javnost iznošenjem prljavog veša iz svog života.

 

FOTO: PRINTSCREEN HAPPY

Kurir.rs / Foto: Printscreen Happy tv

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *