BIVŠI MNISTAR IZNEO JEZIVE DETALJE O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: „Ubodena je u glavu OSAM PUTA“!

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči, nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu svedočenjem veštaka patologa Zorana Stankovića i Milana Kunjadića.

Stanković, koji je i bivši ministar, rekao je da je Jelena Marjanović na osnovu svih raspoloživih dokaza ubijena na surov, monstruozan način i da je trpela velike bolove i strah.

Povrede na njenom telu, kako je dodao, ukazuju da je pokušala da se odbrani od napadača.

On je siguran sa je na mestu na kojem je pronađeno njeno telo mesto na kom je zadobila povrede, a naveo je i da nije bila presvlačena.

Ubica je, kako smatra, najverovatnije desnoruk, i imao je jake emocije prema Jeleni s obzirom na broj i intenzitet povreda.

Stanković je rekao da je Jelena verovatno bila živa kada je bačena u kanal i da se ugušila u vodi.

Udarena je oštrim predmetom u glavu osam puta. Rane je dobila u razmaku od nekoliko minuta. Prva rana je bila ubodna na desnom laktu druga u zadnjem delu temena – naveo je Stanković.

Prema njegovim rečima, Jelena je sa napadačem stajala na istoj površini i bila je blizu njega, a a napadnuta je s leđa.

  • Veštak je utvrdio da se Jelena branila na početku dok nije izgubila svest. Dosta krvi je sprala voda. Napadač je morao da ima krv po sebi – naveo je Stanković, a odbrana je istakla da na Zoranovoj odeći nije nađena Jelnina krv.

Stanković je istakao da je Jelena sve povrede dobila dok je bila živa.

  • U njenim plućima je nađen vodeni sadržaj kao i voda u želucu. Živa je bačena u vodu – navodi on i dodaje da je Jelena bila između pet i 10 sati u vodi.

Prema njegovim rečima, donji deo trenetke je svučen sa nje i bačen na obližnje grane.

  • Povrede na glavi uzrokovale su pucanje lobanje – rekao je Stanković i dodao da veštaci ne mogu da tvrde da li je bilo više napadača.
  • Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *