BIVŠI PEVAČ LEGENDI PORUČUJE NEKADAŠNJEM KOLEGI: Zorane, mogu bez tvojih hitova, imam svoje!

Onog momenta kada sam svojevoljno napustio grupu, bio sam spreman da pevam potpuno nov repertoar, da ne pevam nijednu od pesama koje potpisuje Zoran Dašić kao autor, kaže Milinković

Ivan Milinković tvrdi da poštuje zabranu koju je dobio od Zorana Dašića da ne izvodi pesme grupe Legende, čiji je on autor, jer on ima svoje nove hitove.

  • Izdao sam saopštenje iz jednog jedinog razloga! Kada me neko pozove za angažman, ne zna za zabranu koju sam dobio još 25. jula ove godine. Većina pretpostavlja da ja i dalje pevam sve te pesme, jer se s tim srećem svakodnevno u razgovoru s ljudima! Logično je da bih, da nije zabrane, a po želji publike, otpevao neku od pesama Legendi koje su godinama voleli da slušaju u mojoj interpretaciji.

Shvatio sam da moram da objavim saopštenje da ne bi bilo zabune, jer se moj repertoar sada zasniva na promociji mojih novih numera. Tri su objavljene od pet snimljenih, u pripremi su još tri, a na širokom koncertnom repertoaru nalazi se veliki broj izvornih pesama, kao i kvalitetnih i popularnih naših i svetskih standarda. Posle prvih koncerata, publika je izuzetno pozitivno reagovala na ovu muzičku promenu – kaže Ivan i napominje da mu Dašina zabrana ne smeta:

  • Da mi smeta zabrana, to ja nisam rekao, već sam pročitao jednu od prvih novinarskih formulacija kada je objavljeno, valjda zbog jačeg naslova – ne znam! Onog momenta kada sam svojevoljno napustio grupu, bio sam spreman da pevam potpuno nov repertoar, da ne pevam nijednu od pesama koje potpisuje Dašić kao autor, a u koje ne spada desetak i više pesama koje sam pevao, a koje potpisuju drugi autori.
  • Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *