Bolesno da bolesnije ne može biti: Olja se sprda,“Berberi“ naziv njenog utiska!

Olja Bećković može da vređa, da se sprda sa tragedijom Monike Karimanović, da zbija šale oko Ninoslava Jovanovića poznatijeg kao Malčanski Berberin.

Njoj to niko ne zamera. Ni Ministarstvo kulture, koje je zbog jedne naslovne strane u Srpskom telegrafu odmah reagovalo tražeći sankcije za naš list. Međutim, Vladimir Vukosavljević, ministar kulture i informisanja, ali ni novinarska udruženja, ni rečju se nisu oglasili kada je Bećkovićeva pravila pošalice na ovu temu. Naime, u nedelju uveče jedan od predloga na njenoj listi utisaka nosio je naziv „Berberi“.

Novinar Antidota Marko Matić ističe da je Bećkovića potpuno neprimereno izjednačila urednike pojedinih dnevnih novina sa otmičarem 12-godišnje Monike.

  • Neprimerenim poređenjem, pa čak i izjednačavanjem urednika pojedinih dnevnih novina u Srbiji sa Malčanskim Berberinom, na najciničniji mogući način Olja Bećković je politički zloupotrebila i relativizovala zločin koji je on počinio. Ovim krajnje neprofesionalnim, gebelsovskim postupkom ona je još jednom potvrdila da je puki instrument u rukama Dragana Ðilasa i političke opcije koju on predvodi – ističe Matić.

Istovremeno, Matić smatra da se ovim potezom Bećkovićeva preporučila liderima opozicije.

  • Očigledno je da se Bećkovićeva svojim šefovima sada već otvoreno nudi kao komesar nekog budućeg komiteta koji će odlučivati o tome ko je podoban, a ko ne u medijskom prostoru Srbije – navodi Matić.
  • Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *