„BOMBA“ IZ AMERIKE: Najbolji TRENER NBA lige dolazi u Žarkovo!

Kamp „Košarka bez granica“, u organizaciji NBA, FIBA i Košarkaškog saveza Srbije, održaće se u Beogradu u avgustu i okupiće brojne svetske asove.

Doći će Nemanja Bjelica, Bogdan Bogdanović, Geri Haris, Nikola Jokić, Frenk Kaminski, Vlade Divac i Predrag Stojaković, kao i najbolji trener NBA lige – Greg Popovič.

Srbija će u sportskoj hali Žarkovo biti domaćin 17. izdanja „BWB Europe“ od 15. do 18. avgusta, gde će moći da se predstave najbolji mladi košarkaši, a NBA i FIBA prvi put primeće program za globalni razvoj košarke sa ciljem da dodatno popularizuje taj sport na našim prostorima.

Učesnici kampa „BWB Europe 2018“ su talentovani igrači uzrasta do 17 godina iz cele Evrope, koji će dobiti mogućnost da uče od legendarnih igrača i trenera iz NBA i FIBA, kao i da se takmiče protiv najperspektivnijih vršnjaka iz regiona.

Dolazak su potvrdili i NBA treneri Popaj Džons (Indijana), pomenuti Greg Popovič (San Antonio) i Žak Von (Bruklin), dok će Marin Sedlaček i predsednik Svetske asocijacije košarkaških trenera i Patrik Hant biti u ulozi direktora kampa.

NBA i FIBA organizovali su 54 kampa u 34 grada, odnosno 27 zemalja na šest kontinenata.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *