Bora rekao za Lunu da je Romkinja, ona pobesnela (VIDEO)

Bora rekao za Lunu da je Romkinja, ona pobesnela, Adam skočio da je brani, a onda se Santana zaleteo na Đoganija! (VIDEO)

Obezbeđenje je sve vreme dežuralo pored njih

Bora i Adam se svađaju, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dva puta sam završio u bolnici! Gagi Đogani priznao da je prošao kroz pakao zbog Lune!

Pored toga, Bora Santana se našalio, pa je izdvojio i zadrugare koji su romske nacionalnosti, a o tome je Tomović brže bolje obavestio Lunu Đogani kojoj nije bilo drago šta čuje, koja se našla na „spisku“.

– Zašto vi pričate o tome da li sam ja ciganka ili nisam? Je l’ to jedino o čemu možete da pričate, o ciganima i pederima? – drsko je upitala Luna Boru.

Luna ljuta na Boru jer je rekao da je ona romske nacionalnosti, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

– Zezali smo se, ja nisam pričao to – branio se Bora, ali se u raspravu umešao Lunin brat Adam koji je Bori zamerio što se meša u svačije odnose u rijalitiju.

– Kaži mi, alo, slušaj me ti dobro, ti se kur*iš meni već tri dana. Kunem ti se Bogom, nemoj da me uzimaš u usta. Jeba*u ti mamu ja, jeba*u ti sve klošaru jedan, ti mene maltretiraš – urlao je Bora, a nakon toga je Luna zamerila Bori što je Adamu psovao majku.

Obezbeđenje sprečava Boru da napadne Adama, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

– Nemoj da mu spominješ mamu, jer on mamu nema. Budem li čula da se vas dvojica svađate, pobi*u vas obojicu – zapretila je Luna Bori, nakon čega je on prišao Adamu.

Bora i Adam se raspravljaju, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Bora se ubrzo nakon toga pokajao za ono što je rekao, pa se izvinio Adamu za  uvrede koje je izgovorio na račun njegove majke.

Pogledajte svađu Lune i Adama sa Borom:

(Telegraf.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *