Boško Obradović: Napad na Natašu Jeremić je slika Vučićevog kukavičluka

Dižem glas u zaštitu Nataše Jeremić i svih koji su žrtve Vučićeve najprljavije kampanje do sada, rekao je Boško Obradović, predsednički kandidat Dveri.

„Nakon otkrića Dveri i pružanja dokaza umešanosti Vučića sa kriminalcima i narko dilerima, kao i kriminalnim vrhom Demokratske stranke, najvećim zločincima srpskog naroda, Aleksandar Vučić je odlučio da sve političke protivnike prozove narkobosovima. Prvo je Vučićev trbuhozborac Aleksandar Vulin optužio mene da preprodajem drogu sa Vukom Jeremićem, ali to nije bilo dovoljno pa se odlučio da se Milenko Jovanov bukvalno istim rečima obrati ženi Vuka Jeremića, što je nevidjeno u istoriji politike. Poredjenjem ova dva saopštenja jasno se vidi da ih piše ista ruka, ruka Aleksandra Vučića“, rekao je Boško Obradović.

On je istakao da nikakve laži neće zamajati narod koji razume da Aleksandar Vučić sa braćom, domaćom i stranom i kumovima, ne želi da se obračuna sa narkomafijom, pranjem i iznošenjem novca, a o tome govori i činjenica da nijedno od spektakularnih hapšenja, koje je Vučić naredio nije rezultiralo optužnicom.

Izvor: Beta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *