Bruka: EVO KAKO SRBIJA RADI

Da li je dotična gospođa potpuno izgubila motivaciju za rad?

 

U Srbiji je i dalje jedno od popularnijih zanimanja državni službenik. Zašto? Pa, kraće radno vreme, a i njega skrate tako da stignu i da dremnu na poslu!

 

Kolika je zapravo produktivnost državnih službenika, prava je misterija, ali to je problem u državnoj upravi od pamti veka do danas.

 

Čini se da su spavači ovih dana aktueleni, pa se tako društvenim mrežama masovno širi fotografija zaposlene u Sekretarijatu za kulturu, koja je na svom radno mestu pošteno odspavala. Sa sve otvorenim ustima, a posao čeka…

 

Da li je dotična gospođa potpuno izgubila motivaciju za rad, te je odlučila da iz fotelje ne ustaje, za nas je nepoznanica, ali spavanje u državnoj službi nema kazne, pa radili, ne radili, isto im se hvata, zar ne?!

 

Da li je ova fotografija najbolja slika radne kulture u Srbiji?

 

Povodom ovog incidenta iliti “hrkanja na poslu”, kontaktirali smo Sekratarijat za kulturu, ali komentar do objavljivanja ovog teksta nismo dobili.

 

Dok je nekima ovaj događaj smešan, drugi su burno reagovali, te se pojavila još jedna fotografija zaposlenog u državnoj službi koji spava na radnom mestu.

 

IZVOR: Espreso / FOTO: Twiter

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *