CECA DECI OTELA ARKANOVE ROLEKSE!

Novosadski biznismen Nebojša Tubić Žabac u ekskluzivnoj ispovesti za Srpski telegraf priča o prijateljima iz srpskog podzemlja, odnosu sa komandantom Srpske dobrovoljačke garde Željkom Ražnatovićem Arkanom i pevačicom Svetlanom Ražnatović.

Žabac je bez dlake na jeziku pričao i o ranjavanju u Novom Sadu kad je jedva izvukao živu glavu, a otkrio je i anegdote s pevačima kojima je bio menadžer.

Tubić se priseća prvog susreta s Ražnatovićem, koji, prema njegovim rečima, nije bio prijatan.

– Došao sam s nekim pevačima i pevačicama u Arkanovu bazu u Erdutu. Kada me je video dugokosog u crvenim patikama, rekao je: „Šta ste mi doveli ovog?“ Naš zajednički prijatelj i Arkanov general Cope tad je rekao da sam njegov drug i da sam dobar čovek. Kasnije smo Željko i ja postali nerazdvojni – priča Tubić za Srpski telegraf.

On dodaje da Arkan nije imao neko mišljenje o svojoj budućoj ženi Svetlani kad ju je upoznao u Erdutu.

– Rekao je: „Šta ste mi doveli ovu ku*vu“. Međutim, Ceca je na sve načine i preko raznih ljudi pokušavala da smuva Arkana. Na kraju joj je to i pošlo za rukom. Jednom prilikom je rekla da će od tog velikog čoveka napraviti maleckog čovečuljka – kaže Žabac.

Tubić se seća poklona koji je Ražnatović kupio za svoja dva sina, a koji su potom završili u rukama nekadašnjih fudbalera Obilića.

– Arkan je kupio dva roleksa od po 30.000 maraka za sinove Vojina i Nikolu. Oni su tad živeli u Americi i poklone im nije dao, ostali su kod njega u sefu. Kad je ubijen, te satove je njegova supruga Ceca poklonila svojim intimnim prijateljima Zoranu Njegušu i Saši Zimonjiću. Nije ispala korektna prema Arkanovoj deci – tvrdi Tubić.

On dodaje da je Ceca bila ostala trudna i treći put, o čemu ga je Ražnatović obavestio.

– Arkan me je pozvao jednog jutra i rekao mi: „Žabac, omaklo mi se“. Na moje pitanje šta mu se to omaklo, rekao mi je da je Ceca trudna po treći put. Eto, to prvi put kažem. Bilo mi je drago, ali se desilo šta se desilo – priča Tubić aludirajući na to da je pevačica izgubila bebu.

Posle utakmice u kojoj je pobedio FK Obilić, Željko Ražnatović je utrčao na teren da s fudbalerima proslavi pobedu, ali je doživeo peh.

Mnogo je voleo kolače i prilično se ugojio. Kako je trčao, sapleo se, pao, pa su mu pukle pantalone na du*etu. Na stadionu je nastao muk. Svima je bilo smešno, ali niko nije smeo da se smeje. Ja sam prasnuo u smeh, kao i Mića, direktor stadiona Crvene zvezde. Nikad mi to nije zamerio – kaže Nebojša Tubić.

Nebojša Tubić i dalje oseća posledice ranjavanja. On je jedva preživeo napad u bašti picerije u Novom Sadu. Napadač mu je pucao u glavu i teško ga povredio. Pet godina posle napada uhapšen je Goran Cvijetić, koga Tubić nije prepoznao na suočenju.

– Ma ko je on? To je jedan indijanac iz Budisave. On nije ni važan u celoj priči. Kažu da je napad u kome sam ranjen delo profesionalca. Pa koji bi profesionalac pucao rafalno iz škorpiona usred dana na mestu pokrivenom kamerama? – kaže Tubić.

Nebojša Tubić nije zaboravio ni svoje stare drugove Darka Šarića, optuženog za šverc kokaina i pranje para, kao ni Sretena Jocića zvanog Joca Amsterdam, koji robija zbog podstrekivanja na ubistvo Gorana Marjanovića poznatijeg kao Goksi Bombaš.

Iako se obojica trenutno nalaze iza rešetaka, Žabac se nada da će uskoro biti pušteni na slobodu i da će ih što pre videti.

– Darko je dobar momak i ništa od toga za šta ga optužuju nije tačno. Sve to mu je namešteno, a to je uradio onaj seljak Mile Jerković, koji je sada svedok-saradnik. Jedva čekam da ga puste. Uskoro će da izađe i moj kum Joca, a onda će da leti perje. Jedva čekam da se s njima vidim i proveselim – kaže Tubić.

Nebojša Tubić zvani Žabac svojevremeno je bio menadžer poznatih pevača sa srpske estradne scene. On se priseća anegdote kad je sa grupom poznatih pevača i pevačica trebalo da putuje na nastup u Čikago, ali se ipak samo on našao u Americi.

– Ja sam dobio vizu, dok su se oni prijavili za grupnu vizu. Trebalo je da putuju moja Goca Božinovska, Sinan Sakić, Džej Ramadanovski i još neki. A onda je Amerikancima stiglo obaveštenje da je Sakić hapšen u Švajcarskoj zbog kokaina. Onako svima đuture odbili su vizu, pa sam onda sam otišao u Čikago – priča Žabac za Srpski telegraf.

On dodaje da je najverovatnije reč o opomeni.

– Napadač je pucao u zgradu, a mene je pogodio rikošet. Moguće je da iza tog napada stoji pokojni Ratko Butorović zvani Bata Kankan. On je bio dužan neke pare, pa se plašio da će mu uzeti FK Vojvodina. Kako god, potpuno je svejedno ko je pucao, važno je da saznaju ko je nalogodavac – priča Tubić.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *