CECA GRLI MUŠKARCA KOJI UŽIVA IZMEĐU NJENIH NOGU!

 

Ceca Ražnatović otputovala je na nekoliko dana iz Srbije, a društvo joj pravi izvesni Miloš Nadaždin.Ražnatovićeva zajedno sa Milošem uživa i provodi se u Nemačkoj, a sudeći po forografiji oni su veoma prisni. Naime, na slici koju objavljujemo Ceca grli Miloša, dok joj je obraz prislonjen uz njegovu glavu, za to vreme Miloše sedi između Cecinih raširenih nogu.

– Oni su veoma bliski, a to prija kako Ceci tako i Milošu, osim bliskosti koju vidite i na fotografiji niko ne zna da li su oni i u emotivnoj vezi, objašnjava izvor Afere.

Zanimljivo je da su na ovom putovanju osim Cece i Miloša, sa njima i Cecina rođena sestra Lidija, kao i njen PR i prijatelj Sreten Radović koji pevačicu prati u korak.

– Sve zvuči kao porodično putovanje na koje je Ceca povela dečka i sestru, ali vreme će pokazati da li je to tako. Ono što je sasvim sigurno jeste da oni uživaju u provodu po Nemačkoj, i da su sudeći prema fotografiji veoma prisni,  navodi naš sagovornik.

Iako su je mediji povezivali sa raznim muškarcima udovica Željka Ražnatovića Arkana, Svetlana Ceca Ražnatović svoje emotivne partnere čini se krije kao zmija noge.

– Nisam rapsoložena za emotivnu vezu. Lepo mi je ovako, uživam u svojoj slobodi, rekla je Ceca prošle godine ali možda su se, sudeći prema slici, stvari promenile pa se Ceki napokon zaljubila.

S.R.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *