CECA: „Ni Nole ni ja nismo krivi zbog korone“!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da progovori na mnoge teme. Ona je pomenula i temu korona virusa koji je nedavno preležala.

  • Apsurdno je da se ljudi linčuju zato što je na njihovoj žurci ili turniru neko zaražen koronom. Niko nije imao lošu nameru, a na kraju krajeva svako je došao na svoju odgovornost, i na turnir i na moju proslavu. Ali, pošto je sada u jeku ta korona, stvari su se postavile kao da sam ja uvezla virus iz Kine i donela ga na slavlje. Strašno je to, a strašno je i ovo što sada rade Novaku! Čovek je dobio dozvolu da organizuje turnir. Dozvolile su mu Hrvatska, Bosna, Srbija. Nije ni u mojoj ni u Novakovoj moći da odlučujemo šta treba, a šta ne, nego postoje stručnjaci koji donose takve odluke – kazala je ona za „Hit Informer“.
  • Nisam se osetila krivom ni u jednom momentu. Dok su važile mere zabrane okupljanja, ja sam ih poštovala. Iste večeri kada je bila moja zabava u Beogradu je otvoreno nekoliko noćnih klubova i splavova. Pa održana je i utakmica polufinala Kupa između Crvene zvezde i Partizana. Znači, država je na osnovu procene stručnjaka dala dozvolu da mi možemo normalno da fukncionišemo – dodala je ona.
  • Veljko je dane provodio u svojoj sobi, ja u svojoj. Kada smo se susretali sa ostalim članovima porodice, imali smo maske preko lica. Možda je i bolje što nam se to dogodilo sada, i na ovaj način. Ja se nadam da ćemo steći kolektivni imunitet kroz taj najslabiji oblik virusa, koji je trenutno aktivan, i da drugi talas neće biti mnogo jak za nas. Naravno, od toga izuzimam bolesne ljude i one starije od 65 godina, za koje smatram da i sada treba da se paze. Ide nam u prilog i što sada imamo iskustvo. Kada je korona tek stigla u Srbiju, bila nam je potpuna nepoznanica, koja je u isto vreme izazvala ogromnu paniku u celom svetu. Kod nas se reagovalo veoma profesionalno, preduzete su fantastične mere i zato spadamo među zemlje koje su preživele najmanje gubitke – istakla je ona.
  • Bila sam svesna da je za bebu bilo najbolje da se Veljko i ja izolujemo od nje, kada smo saznali da smo pozitivni. Nisam dramila, nisam patila što u tim prvim danima ne mogu da budem sa unukom, jer sam zrela žena i na prvo mesto stavljam interese onih koje volim. A u tom trenutku bilo je u Željkovom interesu da ne bude u blizini svog oca i bake. Oni su još uvek u Titelu, jer još uvek nije gotova soba za bebu. Majstori su u kući, završavaju poslednje detalje, pa ćemo uskoro svi biti na okupu u našem domu. Bogdana uređuje sobu i sve se radi po njenoj želji. Nije tačno da to radim ja! Ja sam sama uređivala za svoju decu. Niko mi se nije mešao, pa neću ni ja njoj. Nisam takva svekrva, neću biti ni takva tašta. Ja sam žena koja ima svoj život. Ne mešam se u tuđi da bih lečila svoje frustracije. Ako im zatrebam, tu sam da uskočim – navodi Ceca za gorepomenut medij.
  • Željko je jedna sasvim obična beba, kao svaka druga, koja će brzo prerasti kolica, krevetac i sve ostalo od bebi-opreme, tako da je apsolutna neistina da su mu kolica pozlaćena, da je vez na kolicima ručni rad. Kada su se rodili Veljko i Anastasija doživljavala sam iste stvari. Pisalo se da imaju kolevku od čistog zlata, da sam je platila 200.000 evra. Bilo je raznih licitiranja sa ciframa opreme koju sam kupila za njih. Ponašali su se tada kao da žive sa mnom u spavaćoj sobi, da imaju pristup mom kupatilu i kuhinji – kazala je Ražnatovićeva, pa iznela više porodičnih detalja.
  • Svakodnevno mi šalju fotografije, gledamo se preko video poziva. Ipak, jedva čekam da se vrate ovde, da po ceo dan budem sa njim. Znam da će nastati opšta tuča u kući zbog bebe, jer ćemo svi želeti da je nosamo, ljubimo i mazimo. Veljko i Bogdana su preslatki roditelji, izuzetno brinu o svojoj bebici. Podelili su uloge. Dok Veljko nije krenuo na pripreme, njegova je bila noćna smena. Hranio je Željka i presvlačio ga, maksimalno je učestvovao u svemu. Neće mi teško pasti da se noću budim pored unuka. Odmeniću snajku kad god joj to bude potrebno. Ima nas dosta u kući i svi smo se već kandidovali za ulogu pomoćnika i uživaćemo u tome. On me mnogo podseća na Veljka kada je bio beba. Željko će se još menjati, možda će kroz neko vreme početi da liči na mamu. Ali meni to nije ni važno. Presrećna sam što je naša porodica dobila novog člana. Navikla sam na bebe jer je moja kuća uvek bila puna dece. Ja imam dvoje, Lidija četvoro, sada je došao i Željko. Naravno da bih volela da imam i još unučića, i da nam zauvek kuća bude puna dece. Dar je od Boga kada vas nagradi potomcima – istakla je ona, pa odgovorila na pitanje da li će unuka voditi u park.
  • Ne svodi se dečje detinjstvo samo na izvođenje u park. Mogu biti divna baka, čak i ako ne sedim na klupici u parku dok se dete igra. Ja naš odnos zamišljam potpuno drugačije. Neka on malo poraste, pa ćemo se unuk i ja lako organizovati – navela je.
  • Izvor: Espreso.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *