ČEDA TRAŽIO DA BUDE MINISTAR Vučić umro od smeha!

top senazcionalno

 

LIDER LDP ZAINTERESOVAN ZA REKONSTRUKCIJU VLADE, VUČIĆ UMRO OD SMEHA

Čeda hoće da bude Nela

 

Jovanović bi da bude ministar pravde ili obrazovanja, umesto Nele Kuburović ili Mladena Šarčevića

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović zainteresovan je za svoj ulazak u Vladu nakon najavljene rekonstrukcije, saznaje Afera. Naš dobro obavešten izvor navodi da je Jovanović najviše zainteresovan za stolicu ministarke pravde Nele Kuburović i ministartsvo obrazovanja na čijem čelu je trenutno Mladen Šarčević.

– Čeda je svojim ljudima u partiji poručio da je zainteresovan za ulazak u Vladu, prva želja mu je ministarstvo pravde, otkriva naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, iako je Jovanović najviše zainteresovan da sedne u stolicu ministarke pravde Nele Kuburović, on bi bio zadovoljan i time da bude na čelu ministartva za obrazovanje.

Ipak, kako Afera saznaje od više izvora iz vrha Srpske napredne stranke, od ulaska Čedomira Jovanovića u Vladu nema ništa. Isto nam je potvrdio i naš izvor iz Vlade, kao i i kabineta prvog čoveka države.

– Aleksandar Vučić ne ispunjava ničije želje, niti ga zanimaju dodvoravanja i želje ljudi koji na izborima jedva da su uspeli da pređu cenzus, tako da uzalud lobiranja i hvalisanja, to u SNS i kod predsednika Vučića ne prolazi! Svojim radom, uspehom i glasovima na izborima jedino možete razgovarati sa njim, ali ni tada nema ispunjavanja želja, već se donose odluke koje su isključivo za dobrobit građana Srbije, nikako drugačije, poručuje naš izvor iz SNS.

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović više puta do sada je upućivao niz pohvala na račun predsedinka Aleksandra Vučića, a iz SNS poručuju da je dobro što neko iz opozicije „priznaje realnost“.

Atmosfera u Vladi Srbije je radna, a rekonstrukcija ne koči rad kabineta, ali prema našim saznanjima samu rekonstrukciju koče dve ministarke koje se nalaze na spisku premijekre Srbije Ane Brnabić! One bi trebale da lete iz Vlade, a to su potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministarka za Evropske integracije Jadranka Joksimović.

– Njh dve jesu na spisku Ane Brnabić, ali one se na sve načine bore da ostanu u svojim foteljama, što odugovlači rekonstrukciju, međutim do nje će doći do kraja juna, do tada će se sve vezano za rekonstrukciju definitivno znati, zaključeje naš izvor.

S.R.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *