ĆERKA DOKTORA LAZIĆA OTKRILA TAJNU O SMRTI OCA: Umro je na isti dan kad i njegova majka koju je obožavao!

Otac urgentne medicine dr Miodrag Lazić, koji je spasao nebrojeno mnogo života tokom ratnih devedesetih godina prošlog veka, preminuo je posle borbe sa virusom korona. O gubitku oca progovorila je njegova ćerka Nina Vujošević, koje je i sama specijalizant oftamologije.

Doktor Lazić spasio je nebrojano mnogo života tokom ratnih devedesetih godina je, kako je i pisano zbog teškog zdravstvenog stanja bio priključen na respirator. On je posle teške borbe, nažalost izgubio bitku sa opakim virusom.

Vujošević je ispričala da su porodica i prijatelji doktora Lazića probali da ga nagovore da ne ide na posao, jer je spadao u rizičnu grupu, ali da ih je on uveravao da će biti dobro.

„Uvek je govorio ne brinite, neće mi ništa biti, idem samo malo, čuvam se, pazim se…“, ispričala je ona za TV Pink.

Nina se osvrnula i na dokumentarac koji je snimljen o njenom ocu, a na kom se vidi da kako je spasavao ljude tokom rata.

„Iz njega se može videti kakav je bio čovek. Vidi se njegova spontanost, kako strastveno priča, vidi se sreća što je bio sa svojim narodom, vidi se zadovoljstvo. Puno je simbolike u tok kratkom filmu“, ispričala je ona.

A onda je otkrila da je doktor Lazić jako bio vezan za svoje roditelje, a majci je išao na grob svakog 14. aprila.

„I preminuo je istog dana kada i ona“ , rekla je njegova ćerka.

Nina Vujošević je rekla da je preko 30.000 ljudi potpisalo peticiju da Urgentni centar u Nišu dobije ime doktora Lazića i da joj svakodnevno stižu pisma podrške.

„Ovih dana porodica prima na stotine pisama podrške. Ovo je sve emotivno i stresno, ali bih iskoristila priliku da se zahvalim srpskom narodu na porukama podrške koju su poslali ovih dana“, izjavila je doktorova ćerka.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *