ĆERKA MIKIJA JEVREMOVIĆA PROLAZI KROZ PAKAO: Jeleni muž ne da razvod!

Jelena Jevremović, ćerka Mikija Jevremovića, ponovo prolazi kroz pakao zbog muža. Kako Kurir saznaje, njen suprug Predrag Nedeljković, koji je prošlog leta uhapšen zbog posedovanja velike količine narkotika i oružja, ne da joj razvod braka!
Pevačica i odnedavno spisateljica prošle nedelje je, u dogovoru s advokatom, poslala u Centralni zatvor papire za razvod, koje je on primio, ali je odbio da ih potpiše jer ne želi da se rastane od nje pod takvim okolnostima.

Njen još uvek zakoniti muž smatra da bi ona trebalo da ga poseti u zatvoru, ali ona mesecima odbija da ga vidi jer je razočarana i povređena. Ona mu je poslala i pismo, u kom mu je objasnila da samo traži njegov potpis na sporazumni razvod jer želi da izbegne dramu, da ne bi povredili njihova dva maloletna sina.
Pozvali smo Jevremovićku i ona je potvrdila naša saznanja.

– Podnela sam zahtev za razvod braka, ali i dalje čekam njegov odgovor. Nije se oglasio još uvek, poslato mu je sve što treba.

Nadam se da će se sve ovo rešiti bez velikog pritiska i da ćemo se Peđa i ja rastati kao normalni ljudi. Imamo decu, treba da živimo zbog njih i ostanemo u korektnim odnosima, koliko je to moguće – rekla je Jelena za Kurir.
Podsetimo, Nedeljković je priveden 1. juna 2017. s dvojicom saradnika jer im je pronađeno 20 kg marihuane, 180 grama kokaina, četiri pištolja s prigušivačima i tri puške. Jelena je zatim odlučila da se razvede.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *