ĆERKICA (2) MI JE STAVLJENA NA APARATE, A SAMO JE DOTAKLA PUNJAČ ZA MOBILNI: Stravična priča oca iz Zemuna!

  • Moja ćerka je stavljena na aparate. Sada joj srce i pluća rade pomoću aparata. Lekari se bore za njen život – priča N. K. otac dvogodišnje devojčice koju je udarila struja u porodičnoj kući u Zemunu.

Devojčicu je najverovatnije udarila struja kada je uhvatila kabl punjača za telefon, zbog čega je sada na aparatima, navodi devojčicin otac N. K. Stravična nezgoda dogodila se utorak, 19. maja, oko 18 sati, u porodičnoj kući u Ulici Milana Rešetara u Zemunu. Devojčica je bez svesti i u teškom stanju privatnim vozilom prebačena u Institut za majku i dete.

Do nesreće je došlo kada se devojčica probudila i slučajno pipnula kabl.

  • Moja ćerka je spavala u sobi dok je supruga prala sudove. Kada se probudila, najverovatnije je uhvatila kabl punjača mobilnog telefona, posle čega je došlo do strujnog udara. Došao sam sa posla i dete zatekao kako leži na podu… Nije reagovala. Odmah sam je uzeo u ruke, ali se i dalje nije pomerala. Udarao sam joj šamare, ali nije vredelo, bila je nepomična. Dotrčao je i komšija, pa smo je zajedno stavili u pesak, ali ni posle toga nije bilo nikakve reakcije. Bila je bez svesti – navodi vidno potreseni otac N. K, koji je jedva smogao snage da ispriča šta se dogodilo.

Prema njegovim rečima, komšija i on su dete stavili u automobil i hitno prevezli u bolnicu.

  • Celim putem do bolnice, dete uopšte nije reagovalo. Stavljena je na aparate. I srce i disanje joj rade pomoću aparata. Nažalost, ne znam kako je sada. Bio sam u bolnici od ponedeljka uveče. Tamo sam sedeo sedam sati ispred vrata, ali ništa nisu mogli da mi kažu. Juče ujutru su mi rekli da će mi u 9 javiti kako je dete, a kad smo pozvali, naveli su da će saopštiti u podne… Još ništa ne znam – priča otac očiju punih suza.

Osim E. K, bračni par ima još troje dece. Kako je ispričao otac, majka nije u stanju da govori za medije.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *