ČESTITAMO: Dodik dobio unuka NOVAKA!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik dobio je juče šesto unuče, a radost zbog toga nije mogao da sakrije!

Dečak će se, kako smo saznali, zvati Novak, a ponosni deda je svoju sreću najpre podelio sa službenicima na graničnom prelazu u Gradiški, gde ga je i zatekla vest da mu se snaja porodila.

Dodik je prilikom izlaska iz BiH na putu ka Srbiji počastio pripadnike Granične policije i službenike Uprave za indirektno oporezivanje BiH i nazdravio im rakijom.

Brzinom svetlosti stvorili su se tu i harmonikaši, a sam Dodik nije mogao da odoli, a da ne zapeva okupljenima…

Slavlje je posle toga nastavljeno čak i u automobilu, u šta smo se i sami uverili kada smo pozvali predsednika RS. Kada nam se javio, čuli smo prvo zvuk harmonike, a Dodik je nakon što smo mu čestitali i nama zapevao…

– Najsrećniji sam čovek na svetu! Slavim danas svog unuka, danas slavim život! Celog dana ću da pevam, da se radujem, da delim sreću sa ljudima! – rekao nam je potom Dodik.

Kada smo ga upitali da li će i kada stigne u Sarajevo ovim povodom častiti i ekipu u Predsedništvu BiH, on je počeo da se smeje:
– E ne znam, to ćemo tek videti, ali neću sad da razmišljam o tome! Sada samo slavim – kazao nam je on.

Inače, Dodikova kćerka Gorica ima četvoro dece, a sinu Igoru je ovo drugo dete. Veliko slavlje je trebalo sinoć da bude organizovano i u Beogradu, gde njegov sin i snaja žive.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *