CIA RAZOTKRILA MRAČNI PLAN BIN LADENA: Lider Al Kaide hteo da istrebi Srbe na Kosovu, pun mu računar srpskih svetinja!

Među dokumentima pronađenim u računaru ubijenog lidera Al Kaide, koje je objavila CIA, nalazi se fotografija Hrama Svetog Dimitrija u Kosovskoj Mitrovici i mapa grada.

Ubijeni lider terorističke Al Kaide Osama bin Laden bio je veoma zainteresovan za južnu srpsku pokrajinu, pokazuju dokumenti koji su pronađeni u njegovom ličnom kompjuteru, a čije fajlove je objavila američka Centralna obaveštajna agencija (CIA).

Pregledom 470.000 fajlova obelodanjenih 1. novembra ove godine na sajtu CIA, „Politika“ je pronašla mapu Kosovske Mitrovice, kao i fotografiju Hrama Svetog Dimitrija u Kosovskoj Mitrovici.

„Pronašli smo i baner na kom piše ’Kosovo džihad — muslimansko istrebljenje kosovskih hrišćana‘, kao i mapu Kosova iz doba Otomanskog carstva na kojima su prikazani Priština i Vučitrn“, navedeno je na sajtu „Politike“.

Pretragom interneta, utvrdili smo da je mapa Kosovske Mitrovice i crkva u tom gradu prvobitno objavljena na sajtu Bi-Bi-Si­ja u tekstu pod naslovom „Kosovski Srbi se suočavaju sa teškim odlukama“.

Izvor: Kurir.rs/Sputnjik Srbija/Politika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *