CRNA GORA I KOSOVO KO DVA OKA U GLAVI: Albanci slave Milovu pobedu!

Hašim Tači i Ramuš Haradinaj ekspresno su uputili čestitke novoizabranom predsedniku Crne Gore!

Naime, Milo Đukanović, lider DPS-a, vratiće se na javnu funkciju posle godinu i po pauze, nakon što je izabran za predsednika Crne Gore a prva čestitka iz regiona Đukanoviću je stigla od Hašima Tačija, ali od ostalih kosovskih funkcionera.

– Čestitam svom starom prijatelju Milu Đukanoviću na pobedi u Crnoj Gori. Ovo je pobeda za Crnu Goru, ali i za celi region koji teži NATO i EU integracijama – napisao je Tači na Tviteru.

Ni Ramuš Haradinaj nije časio časa, te je brže-bolje Đukanoviću čestitao pobedu.

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović istakao je da ga ne iznenađuju vrlo prisne i krajnje prijateljske veze između Tačija i Mila Đukanovića.

– Na kraju krajeva, da nije bilo albanskih glasova, teško da bi dobio oko 54 odsto. Najlojalniji Milovi glasači su upravo Albanci, koji po direktivi sa Kosova, ili već odakle, glasaju za njega. To nas ne treba da čudi, jer je tamo to uobičajeno – kazao je poslanik i dodao da je Đukanović odneo pobedu i zato što ima potpuno nesposobne protivnike.

– Opozicija u Crnoj Gori je degradirana, neinovativna, bez ikakvog plana i programa, bez harizme i namere da privuče nove birače. Njeni članovi stalno kukaju da su pokradeni i već dvadeset godina ništa ne čine da spreče tu krađu. Zbog toga Milo Đukanović pobeđuje i pobeđivaće ih ovakve kakve jesu i ubuduće – kazao je Đukanović i dodao da nesposobnost tamošnje opozicije nije nešto što nije viđeno.

– Nešto malo gora je ova naša ovde. Ali ona je tek na početku, ovi su već dvadeset i nešto godina krajnje nesposobni – zaključio je poslanik.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *