Crnogorci se potukli zbog Lepe Brene!

Da se malo šta promenilo od 80-ih, kada je Lepa Brena bila na vrhuncu slave i na svakom koraku izazivala opštu histeriju, pokazuju vesti koje stižu iz Crne Gore, gde će najveća jugosovenska zvezda pevati za Novu godinu.

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Brena je u rekordnom roku rasprodala novogodišnji nastup u jednom hotelu u Petrovcu, gde se poslednjih dana nižu incidentne situacije izazvane nezadovoljstvom svih koji nisu stigli da kupe svoju kartu.
Situacija se zaoštrila i na hitnom sastanku osoblja i manadžementa hotela u kom će nastupiti Lepa Brena, a umesto razgovorom problem je rešen fizičkim obračunom zaposlenih, saznaje „Alo!“.

– Interesovanje za Brenin novogodišnji nastup bilo je ogromno, a samo nekoliko dana nakon što je najavljeno da će pevati u Petrovcu, prodate su sve karte. Problem je nastao jer svečana sala u kojoj će pevati Brena, može da primi 400 ljudi, a ta mesta su odavno rasprodata. Međutim, u slučaju da neko odustane, napravljena je lista čekanja na kojoj je trenutno više od 100 ljudi – započinje priču za „Alo!“ izvor blizak organizaciji Breninog nastupa.

– Dakle, svi oni koji su na spisku po svaku cenu žele da Novu godinu dočekaju uz Brenu. Sa druge strane, osoblje hotela i menadžment nastoje da svima izađe u susret i maksimalno ispoštuju svakog gosta, ali to je jednostavno nemoguće u ovoj situaciji – otkriva za „Alo!“ izvor blizak pevačici i dodaje:

– Svako od zaposlenih bio je zadužen da smesti goste na način na koji dolikuje za novogodišnju noć, ali niko nije ni slutio da će lista čekanja biti toliko dugačka, pa samim tim došli su u situaciju da zainteresovanima moraju da otkažu mesta, što se nikome nije dopalo. Rasprava je nastala jer se svako borio za mesta svojih gostiju, ali nisu uspeli da nađu zajednički jezik, a onda je usledio i fizički obračun – objašnjava izvor koji nije želeo da otkrijemo njegov identitet.

– Nakon žestoke svađe, usledio je niz uvreda i psovki među zaposlenima, a od buke i galame, niko ni sa kim nije mogao da izađe na kraj. Verbalni rat završio se tako što je došlo i do fizičkih sukoba – otkriva izvor dnevnog lista „Alo!“.

Muzička zvezda Lepa Brena dobila je 100.000 evra za novogodišnji nastup, kako je „Alo!“ prvi objavio još pre nekoliko nedelja.
Brena se i te kako raduje ovom nastupu, jer je ona jedna od omiljenih pevačica u Crnoj Gori.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *