Cuca: Rodila sam Šabanu sina!

Pevačica Ivona Negovanović Cuca i dalje se ne miri sa činjenicom da kralj narodne muzike Šaban Šaulić više nije među živima, a sada je u jednom intervjuu progovorila o njihovom zajedničkom sinu.

Naime, odavno je poznato da je Šaulić dugo imao aferu sa Negovanovićkom iako je bio u skladnom braku sa suprugom Gordanom Šaulić, a Cuca je sada iznela detalje o tome da joj je sin, kog ima iz veze sa pevačem, jedina uteha otkad Šabana nema.

– Otkad više Šabana nema, u mom životu je mrak. Mislim da više nikada neće svanuti. Sviće meni svako jutro, ali ja sunca više ne vidim. Sve svetlo u meni je tamno. Vazduha imam, ali se gušim. On ne bi voleo da ja plačem i da sam tužna, ali to je nemoguće. Svi su bili u strahu da sebi nešto ne uradim – rekla je Cuca za nedeljnik Svet govoreći o svojim osećanjima nakon dva meseca otkad je folker preminuo.

Ona je potom progovorila o sinu, kog ima iz veze sa Šabanom, pa je istakla da joj je on jedina svetla tačka otkad je pevač tragično nastradao.

– Posle njega mi je ostalo jedno malo biće koje ne može da me ne uveseli. Žena izgubi muža, pa joj ostane sin. Pa joj je uteha. Mene ne može ništa da uteši. Jednostavno utehu, dajte mi neku utehu. Jedina uteha u ovom trenutku mi je što ću kad-tad biti pored njega. Živim za dan kada ću leći pored njega ponovo – rekla je Ivona za Svet.

Pevačica je u intervjuu pomenula i Šaulićevu suprugu Gocu, te je otkrila da Šaulićeva udovica prema njoj gaji animozitet još otkad se prvi put pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

– Goca zna za mene od prvog dana. Ona je počela da me dira još otkad sam se prijavila u takmičenje „Zvezda Granda“. Pošto sam zahvaljujući glasu isplivala u javnost, Goca se plašila da će prijatelji koji dolaze kod nje u kuću i s kojima pije kafu, a koji znaju za mene i Šabana da progovore i sve otkriju. Eto, to su njoj prijatelji. To su prijatelji koji su igrali duplu igru iz koristi. Šaban i ja to nismo tražili od njih jer se nikada nismo krili. Od njegove porodice nisam ni očekivala da me pozove na sahranu, ali mislim da bi to bilo ljudski jer, da se ne igramo žmurke, ja postojim u njihovom životu već 15 godina. Pored Šabana sam uvek imala sve, a nijednog trenutka ništa nisam tražila – rekla je iskreno Negovanovićka.

– Po mraku sam išla na Šabanovo grobno mesto da me paparaci ne bi uhvatili. Njegovu porodicu sam uvek nastojala da razumem zbog njega, tako je bilo i ovog puta. Htela sam da poštujem njegovu ženu, to je majka njegove dece. Ali samo majka njegove dece i ništa više. Samo je njima bila dobra. Deca su joj izvedena na pravi put. Zdravi su, pravi su, imaju svoje živote, imali su oca, a zapravo ga nisu imali – rekla je Ivona.

Porodica Šaulić nije odgovarala na naše pozive i poruke povodom Ivoninih tvrdnji da ima dete sa pevačem koji je poginuo 17. februara ove godine u Nemačkoj.

Izvor: Republika.rs

One thought on “Cuca: Rodila sam Šabanu sina!

  • 20. априла 2019. at 13:35
    Permalink

    Cucu g*vno jedno. Toliki momci a ti našla ćelavog kepeca i nije te sramota ni pola grama !

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *