Čudo kod Jagodine: ANITA I DRAKČE PREŽIVELI UDAR GROMA!

 

RAZLJUTILI OGNJENU MARIJU

Bračni par Bogdanović, Anita i Drakče iz Negotina preživeli su juče tok vremenskih nepogoda udar groma na autoputu između Ćuprije i Jagodine.

Grom je oko 17 sati udario u haubu njihov automobila, u trenutku dok su na auto putu preticali jedan kamion u levoj traci. Bogdanovići su na sreću, preživeli ovaj strahoviti udar groma i posle pregleda u bolnici u Ćupriji, izašli su na „svoj potpis“. Jutros su novinari Afere došli do njih i u izjavi za Aferu oni kažu da im je policija rekla da nisu prvi koji su tog dana prijavili da im je auto stradao od groma:

-Puklo je tako jako, da u trenutku nisam znao gde se nalazim i šta se dešava. Kuša je padala toliko jako da brisači nisu mogli da je sklone, gotovo ništa se nije videlo. A onda je došlo do takvog „topovskog udara“ da sam prvo pomislio da nam je neko postavio eksploziv ili bombu, kaže Drakče koji ni posle 15 sati ne može da dođe sebi od čuda koje ga je snašlo.

Odmah posle udara spaljene su sve instalacije na automobilu, i kontrolna tabla je pokazivala samo koliko ima goriva, sve ostalo je bilo crveno. Stradao je i servo na volanu, tako da su se odmah parkirali u zaustavnoj traci i pozvali AMSS da ih odšlepa do Ćuprije. Drakčetova supruga Anita Anita je videla munju koja je udarila u haubu:

-Srce mi dalje lupa tri puta brže. Tačno sam videla munju kako udara u haubu i strahovitu eksploziju pražnjenja. Pomislila sam da će automobil eksplodirati, bilo je strašno! Kasnije nam je stručnjak koji je pregledao automobil rekao da smo imali sreće što u tom trenutku nismo bili u dodiru sa bilo kojim metalom, u suprotnom sada ne bi davali ovu izjavu.

Bogdanovići razmišljaju čime su baš oni razljutili Ognjenu Mariju, kažu da je verovatno razlog što su radili na veliki crkveni praznik Vrtolomu.

G.K. / AFERA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *